Dlaczego lekarz zlecił zejście z 0,8 do 0,4?Przy wadze 60 zaczynałam od 0.6 potem było 0.8. zmieniłam lekarza. Ten zalecił zejście do 0.4. obecnie jestem w 33 tyg ciąży. Bez żadnych komplikacji.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego lekarz zlecił zejście z 0,8 do 0,4?Przy wadze 60 zaczynałam od 0.6 potem było 0.8. zmieniłam lekarza. Ten zalecił zejście do 0.4. obecnie jestem w 33 tyg ciąży. Bez żadnych komplikacji.
Dziewczyny jaką dawkę brałyście w ciąży? Lekarz mi zalecił 0,2 Clexane póki co, ważę 50kg, wydaje mi się, że to mało.. + acard 75
Dlaczego lekarz zlecił Ci zmianę z 0,8 do 0,4?Przy wadze 60 zaczynałam od 0.6 potem było 0.8. zmieniłam lekarza. Ten zalecił zejście do 0.4. obecnie jestem w 33 tyg ciąży. Bez żadnych komplikacji.
Zmieniłam lekarza w 16 tyg ciąży. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy i nic nie wyszło. Mam mutacje pai homo i mthfr hetero, z tej przyczyny lekarz powiedział, że damy dawkę profilaktyczna. Bardzo się bałam zmiany, ale nic się nie zadziało.Dlaczego lekarz zlecił Ci zmianę z 0,8 do 0,4?
Tez mam pai homo i mthfr te dwa warianty hetero. Od 10 tc 0,8 obecnie 31 na tej samej dawce. Z tym ze ja miałam wcześniej dwa poronienia na ackardzie i clexane. Cieszę się ze wszystko h Ciebie ok. Mam kontrolowane parametry krwi, ale boje się aby ta dawka nie była za wysokaZmieniłam lekarza w 16 tyg ciąży. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy i nic nie wyszło. Mam mutacje pai homo i mthfr hetero, z tej przyczyny lekarz powiedział, że damy dawkę profilaktyczna. Bardzo się bałam zmiany, ale nic się nie zadziało.
Ja poroniłam dwa razy ale nie brałam nic oprócz zwykłego kwasu foliowego. Teraz wszystko biorę metylowane.Tez mam pai homo i mthfr te dwa warianty hetero. Od 10 tc 0,8 obecnie 31 na tej samej dawce. Z tym ze ja miałam wcześniej dwa poronienia na ackardzie i clexane. Cieszę się ze wszystko h Ciebie ok. Mam kontrolowane parametry krwi, ale boje się aby ta dawka nie była za wysoka