cześć kobietki-wpadam z zapytaniem...
jak pisałam jakis czas temu w tym cyklu byłam na Clo ,ale....ponieważ był długi week.więc lipa z monitu...
clo brałam od 5 do 9d.c.
w 11 i 12 d.c. były działania wieczorem..
w 14d.c. były działania koło 11 w dzień ,ale tych nie licze bo kurcze wiadomo jak to przy dzieciach i zaraz po musiałam wstac i wsio poleciało

w 13d.c.(w sobotę ) zrobiłam o 14.oo test owu i pięknie pozytywny-wczesniej też robiłam i negatyw..wiec na niedziele powinna byc owu.
rano te nasze działania(w 14d.c.) ból jajnika czułam do południa-od 14.oo cisza...czyli ,że niby po owu........
wczoraj poszłam na usg-17d.c. i ginka jak tylko wsadziła usg mówi-ooo,widze resztkę płynu,owu była-zaraz powiem z którego jajnika...
i pytanie-jak długo utrzymuje sie płyn po owu????wie któraś????
a wogóle to ginka powiedziała,że jej tu wygląda na podwójną owu z obu jajników a endo mam 13mm!!!!!!
nigdy takiego nie miałam przez ponad 2 lata jak sie staram...najgrubsze było 9mm...
ja mam cykle 26dniowe
jeśli owu była w niedziele do południa to jest szansa ,że te z piątku wieczora przeżyją ,ale jesli była później to lipaaaa;(
kurcze ,albo działam kilka dni z rzędu i nie ma owu
albo działam a owu się przesuwa ....
jestem zdziwiona endo bo Clo mi upośledzał zawsze i przy nim miałam 5,6mm a teraz 13mm..oby to był dobry znak.
no i jeśli 19 maja @ przyjdzie to mam nową receptę na Clo i znów od 5 do 9d.c. po 2 tablety.
będę wdzięczna za odpowiedz odnośnie tego płynu ...
pozdrawiam serdecznie