reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
agabre GRATULACJE!!!
a u mnie niby po owu a temp bez zmian:(
ale śluz się zmienił z przejrzystego na białawy.
nic nie rozumiem...
a u mnie prywatny koszt badania nasienia to 150zł. podobno bardziej kameraln e warunki niż w państwowym szpitalu. ale jeszcze nic nie wiem, bo my jeszcze jesteśmy przed:)

reklama
Przy owu szyjka jest wlasnie na gorze i otwarta...
A Ty teraz bierzesz clo?
A moerzysz sobie tempe?
nie, ja teraz tylko jestem na bromku i luteinie, clo nie biore a temperatury też nie mierze bo mało systematyczna jestem. Teraz sprawdzałam śluz, rozciągliwy jest bardzo ale gęsty okropnie i biały więc o owu mowy nie ma. Maćku a Ty na jakim etapie teraz jesteś?? Czekasz na testowanie??

Mama a przypomnij jakie Ty mialas endo na ostatniej wizycie, gdy gin podejrzewal fasolke?

MAĆKU- ja wtedy bylam w 25 d.c.(a cykl 27dniowy normalnie bo ten 31:szok:) i wtedy bylo 9 mm-dolna granicy to 7mm ,zeby sie zarodek mogl zagniezdzić.

a wogole to [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
ja dzis zaczynam Estrofem przez 21 dni a od piatku Clo...w 12 d.c. na usg i moze jeszcze bedzie Pregnyl na pekniecie [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]

nie, ja teraz tylko jestem na bromku i luteinie, clo nie biore a temperatury też nie mierze bo mało systematyczna jestem. Teraz sprawdzałam śluz, rozciągliwy jest bardzo ale gęsty okropnie i biały więc o owu mowy nie ma. Maćku a Ty na jakim etapie teraz jesteś?? Czekasz na testowanie??
Jak bys mierzyla to by bylo wiadomo kiedy byla owulka. I nie byloby niespodzianek z @;-)

A ja? Dzis 4dc, wiec do testowania daleko:-D

Bylam przed chwila pobrac krew na badanie TSH, prl, morfologia i od razu toxo sobie strzelilam;-) Najbardziej ciekawa jestem tego toxo - moja kumpela z podworka przez cale zycie biegala wsrod zwierzat i sie okazalo, ze nigdy nie byla chora:szok: Ciekawe jak to jest u mnie:dry:

mierzyłam temp- znowu bez zmian 36,4 :( a już 4 dni po teście owu:( chociaż w sieci znalazłam tezy, że zdarzają się owu bez wzrostu..
do tego w poprzednim cyklu to chociaż sutki bolały a teraz nic się nie dzieje:(
agabre jak to było u Ciebie? pisałaś, że wzrosła dopiero po luteinie?
mama jak Ty się czujesz po tych lekach? w pt bięgnę do gina- mówił, ze jak nie będzie owulacji to "naszpikuje" mnie też takim zestawem..

Den- ja co dziwne po tym Estrofemie czuje sie dobrze-jak poczytalam ulotke co mi moze byc to pol dnia ryczalam i mialam nerwy o wszystko!!ale nie jest zle.a Clo na mnie nie dziala jesli chodzi o samopoczucie:)
jak nie ma rady to trzeba brac-powodzenia!!

mama a jak z tyciem? poczytałam i podobno przy pcos trzeba schudnąć:/ więc muszę się sprężyć, a tak lubię jeść;)
ja na razie jestem zła przez tą temp, bo myślałam, że chociaż trochę sie podregulowałam po pigułkach, ale trudno- nie ten cykl to nastepny- szkoda tylko, że to tak długo trwa. niby wiadomo- najlepiej nie myśleć, ale jak są trudności to człowiek wyolbrzymia najmniejsze sygnały od organizmu...

Maćku - Ja mam dwa koty w domu i zawsze miałam kontakt ze zwierzakami, a toxo nie przechodzilam, więc to zalezy od osoby:))

den83 - ja biore clo i nie mam po tym zadnych skutków ubocznych, prznajmniej nic nie zauważyłam:))

hej dziewuszki!!
ja dzis 9 dc i dopiero dzis jakas normalna tempka bo 36,6 a przez ostatnie dni mialam 36,2 szok nigdy tak nie mialam:((
Ja jak kiedys zaczelam brac clo to myslalam ze troche cialka mi przybedzie, ale waga ani drgnie:no: a mi by sie przydało troche ciałaka, moze sie zrzucicie??? chetnie przyjme jakies 10 kg??:-):-D
trzymam za was &&&&&&&&&&&&& pełna parą!!!

reklama
hej dziewuszki!!
ja dzis 9 dc i dopiero dzis jakas normalna tempka bo 36,6 a przez ostatnie dni mialam 36,2 szok nigdy tak nie mialam:((
Ja jak kiedys zaczelam brac clo to myslalam ze troche cialka mi przybedzie, ale waga ani drgnie:no: a mi by sie przydało troche ciałaka, moze sie zrzucicie??? chetnie przyjme jakies 10 kg??:-):-D
trzymam za was &&&&&&&&&&&&& pełna parą!!!

Ja chetnie oddam moje nadprogramowe kilogramy, hehehe
a niska tempka się zdaża, ważne, żeby potem był skok, owulka i wiadomo jaki efekt końcowy:))

Do góry