reklama
Halina0406
Fanka BB :)
witajcie moje drogie wybaczcie że tak długo mnie nie było, dużo u was sie dzieje a ja wciąż jestem zapracowana .
Lekkie plamienie ustało mi zaraz w poniedziałek ale sie martwie czy dzidzie bedzie sie prawidłowo rozwijać , nadal biore leki powstrzymujące ciąże wychodzi na to że to koniec 4 tc, jutro mam iść na usg do szpitala oby gin. zobaczył dzidzie ,Boże dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie żeby było w porządku......
dziewczyny trzymam za was kciuki mama05 co u ciebie co u ciebie
trzymajcie sie oby wam sie udało
Lekkie plamienie ustało mi zaraz w poniedziałek ale sie martwie czy dzidzie bedzie sie prawidłowo rozwijać , nadal biore leki powstrzymujące ciąże wychodzi na to że to koniec 4 tc, jutro mam iść na usg do szpitala oby gin. zobaczył dzidzie ,Boże dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie żeby było w porządku......
juz zaciskam kochana i nie denerwuj się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&witajcie moje drogie wybaczcie że tak długo mnie nie było, dużo u was sie dzieje a ja wciąż jestem zapracowana .
witajcie moje drogie wybaczcie że tak długo mnie nie było, dużo u was sie dzieje a ja wciąż jestem zapracowana .
Zaciskam mocno kciuki&&&&&
Rozumiem, że to 4tydz. od zapłodnienie???
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANDZIA- Amalfi piala na innym watku wiec Ci podam-u Niej pęcherzyk ma juz 30mm...
HALINA- witaj,to dobrze,ze plamienie ustapilo,&&&&&&&& za wizyte i usg-daj znać..
a u mnie dzialanie trawją bo czas plodny,śluzu tyle ,ze plywam
))juz kilka cykli mialam tak sucho ,ze zapomnialam jak to jest miec śluz.
HALINA- witaj,to dobrze,ze plamienie ustapilo,&&&&&&&& za wizyte i usg-daj znać..
a u mnie dzialanie trawją bo czas plodny,śluzu tyle ,ze plywam
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MACKU- witaj ,no malo jak to w weekend 
a Ty gdzoe bylaś jak Cie nie bylo ???
a Ty gdzoe bylaś jak Cie nie bylo ???
Bylam z wiara z pracy w Szklarskiej i PradzeMACKU- witaj ,no malo jak to w weekend
a Ty gdzoe bylaś jak Cie nie bylo ???![]()
reklama
Podziel się: