reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
babylyss , dentico no a ja kochane mam dzis 24 d.c., czuje sie normalnie jak zawsze , tempka troche mi szaleje hmm sama nie wiem czemu, dzis np miałam 37,2 , a kilka dni temu na zmiane 37.00 i 36.8, bez sensu:( Poza tym jestem zła, bo nie wiem jak bedzie z tym IUI w marcu, jak K pojedzie to d.....:-(

reklama
maron to zalezy od lekarza. mi kazał brac nawet jak juz miałam wyniki ok. brałam do konca opakowania a teraz jak sie skonczył to łykam castagnus.

Dzieki :-) ciekawa jestem w ogole czy mi prl spadla, bo jesli tak to nie chcialabym zbyt dlugo lykac bromka :no:

to najlepiej zrob badania. bedziesz miala czarno na białym czy obnizył i o ile. ja miałam wynik pod górna granica i juz jedno opakowanie zmniejszyło mi i miałam bardzo dobry wynik. ale napewno jest tak ze po odstawieniu bromerg chociaz troszeczke prolaktyna podskakuje do góry.

to najlepiej zrob badania. bedziesz miala czarno na białym czy obnizył i o ile. ja miałam wynik pod górna granica i juz jedno opakowanie zmniejszyło mi i miałam bardzo dobry wynik. ale napewno jest tak ze po odstawieniu bromerg chociaz troszeczke prolaktyna podskakuje do góry.

wiem, wiem :-) za tydzien ide na prl, a 9 marca do ginekolog :-) pod gorna granica czyli w normie jeszcze, tak??
mi tak szybko pewnie nie zbije, ja koncze drugie opakowanie dopiero

dziewczyny dobijcie mnie, ja dzisiaj 10 d.c. za niedługo trzeba działac a tu jakieś chorubsko się przyplątało, stan podgorączkowy, leże jak zbity pies, jeszcze do tego od 5 dni mam taki świąd że się pozbierać nie mogę ale to chyba przez te podpaski zapachowe, no i jeszcze jem już 5 dni wiesiołka i mam dużo śluzu mlecznego z grudkami :confused: to chyba coś nie tak jest

maron tak miescilam sie ejscze w normie ale mojego lekarza to zanipokoiło i przepisał mi bromergon.
clodi bardzo mozliwe ze dostałas jakiejs reakcji uczuleniowej po podpaskach zapachowych. to jest ich minus ze moga uczulac. a co do wiesiołka to powiem Ci szczerze ze ja biore juz od 2 tygodni i nie miałam nic takiego ze sluzem. miałam go wiecej ale nie było zadnych grudek.

od 5 dni mam taki świąd że się pozbierać nie mogę ale to chyba przez te podpaski zapachowe, no i jeszcze jem już 5 dni wiesiołka i mam dużo śluzu mlecznego z grudkami :confused: to chyba coś nie tak jest
clodi to napewno od tego, miałam to samo:tak: ale jak cię nie pusci to jak masz maść clotlimazol to pozmaruj sobie, pusci cię, ona jest bez recepty, no i jeszcze możesz tantum rosa ale jak nie ustąpi to idz na wizytę, niech coś zaradzi lekarz. Ja mimo przeziębienia nie raz się starałam, moj lekarz poprzed mowił, ze jak ma się nie udac to i tak się nie uda a przeziębienie zagnieżdzania nie powstrzyma. Ale zrobisz jak uważasz.

Iza ja bym zrobiła na twoim miejscu tak, że teraz hsg a jak chłop wroci to dopiero inseminacje.:tak:No temperatuta różna ale czasem tak bywa,że skacze, nawet stres czy osłabienie może ją zakłucic.

dentico nowy cykl i nowe szanse Powiem Ci że w sumien to jest duży plus że przyszła na czas, nie marnuje się dni.

maron moja kuzynka po spadku brała jeszcze. Ale to pewnie zalezy od indywidualnych wyników i przypadku.

Ostatnia edycja:
co do przeziebienia tez tak uwazam.. cos mnie rozklada ale i tak meza mecze pomimo ze i jego cos dopadło. ale i tak sie całujemy, spimy razem wiec i tak mnie zaraził. a szkoda mi cyklu wiec Go przycisne :D

reklama
amalfi dziewczyny mi pisaly ze mialas zastrzyki na peknie cie pecherzykow. moglabys mi cos wiecej o nich napisac bo wybieram sie w srode na monitoring i na zastrzyk. ile serii mialas? jakie dawki? orientujesz sie jakie sa szanse? z gory dziekuje

ja najpierw biore clo -chociaz i tak mi po nim nic nie rosnie. 6dc gonal f na wzrost i super wielkie rosna- podwojna dawke biore, a pozniej na pekniecie ovitrelle podwojna dawke i peka. Chociaz w tym cyklu wzielam gonal na wzrost 6dc, a 9-10dc juz mialam owulke samo mi peklo. Bo pojechala na wizyte po zastrzyk na pekniecie, a pecherzyka nie ma. Takze moze w kolejnym cyklu tez mi nie bedzie potrzebny. A jesli chodzi o szanse to gonal na wzrost i ovitrel biore 4 cykl i nic(oczywiscie cykl w ktorym sie udalo, ze peklo, bo wczesniej byly eksperymenty z dawkami, az sie udalo)
Nie wiem co jest u mnie nie tak. Wszystko niby dobrze rosni, peka, armia super i nic;/
Jeszcze poczekam ze 2 cykle i zrobie sobie HSG ..moze mam niedrozne czy jak........:(

Do góry