reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia, powodzenia &&&&&&&&&&&&&&.

Ania, współczuję nocki. Pewnie wszystko przez to, że byłaś sama. Ja też mam głupie sny jak jestem sama w nocy. Chyba po prostu nasi Panowie przynoszą nam poczucie bezpieczeństwa :-)

reklama
Ikasia - kciuki mocno zaciśnięte :):):):):)

Ania- współczuję, bo wiem jak mocno wyobraźnia potrafi działać..

Aneczka- u mnie obie dziewczynki były ułożone główkowo i teoretycznie było to jedyne ułożenie przy którym mogliby mi kazać rodzić sn, bo oprócz faktu ciąży bliźniaczej nie mam innych przeciwwskazań do sn i w zasadzie wręcz brak wskazań do cc. Ale ja uważam, że to ryzykowne przy dwójce i bardzo chcę cc.. teraz jak się jedna przekręciła to powinno być odgórnie cc :)

Mavika, dzięki. Ja mam teraz przed ciążą już tsh 3 i się denerwuję, bo czytam, że najlepiej jak jest właśnie w okolicach 1. No nic. Byle do czwartkowej wizyty.

reklama
Do góry