reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hej, passy nie zaczne dobrej :p mam mega torbiela, miesniaka i nadżerkę wiec lipton z miodem :p

ikasia co Ci strzelilo do glowy zeby robic bete 7 dni po transferze? to ze masz polaczone komorki nie znaczy ze juz cos wytwarzają... one muszą się zagnieździc przeciez a zagniezdzenie czasem trwa do 11 dni.... po co babo robisz jakies testy wczesniej? eh... babo babo :*

ania no moze zaczniesz dobrą passę

Ikasia - pipo !! to za wcześnie na bete, mi w 26 chyba dniu cyklu rok temu wyszła zero a kilka dni póżniej już 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wierze że jeszcze podrośnie betka!!! ale odczekaj może do piątku chociaż

Ja zrobiłam test....mam cień cienia małego cienia... ale właśnie zaczynam plamić więc pewnie @....

oo to widze że i błonka i anka tez juz by znów chciały mamusiami być :))))
mam tak mało czasu - napisze tylko w skrócie że byłyśmy dzisiaj u ortopedy i p dr mówi że już łądnie się robi :)) a ja na to że tak, tez to wiedze i to pewnie dlatego że nastawiłyśmy nóżke - a ona na to że mam wyjść - bo ona nie będzie nas leczyła skoro jaies alternatywne metody leczenia uprawiamy to ja jej na to że ma mi napisac w karcie że odmawia leczenia i w naszej książeczce tez bo chcę to pokazać pediatrze oraz ma mi dac natychmiast skierowanie na usg i że zaraz idę do pani dyrektor na kawę (mojej znajomej :) ) to mi poleci lepszego ortopedę :) ależ jej szczęka opadła - zrobiła wszystko tak jak kazałam i trzasnęłam drzwiami tej K....

sorki, musiałam to z siebie wyrzucic bo mam nerwa :)

Gryzoń i bardzo dobrze jej powiedziałaś :) One sobie myslą, że młodej mamie to można nawrzucać a ona ma się kajać i wykonywac wszytsko co sie jej powie. Jak mnie to wkurw...
Szkoda by było, gdyby jednak @...

Błonka a Ty co w hodowce sie bawisz? Kiedy się tego pozbędziesz? A po usunięciu nadżerki tez chyba trzeba trochę czekać, tak?

Gryzoń, super ja załatwiłaś :) W moim ulubionym stylu :)

Błonka, to ładnie Ci się namnożyło...A właśnie, ciekawe jak moja torbiel...

Dziewczyny...w in vitro jest troszke inaczej z tą beta...ja zlecenie od lekarza na wykonanie mam na jutro więc jutro rano ide i jesli będzie negatywna to mam odstawic leki i czekac na okres....a na ewno będzie negatywna...bo ja mialam podanego 5 dniowego zarodka...taki zagnieżdza się 5 dnia od transferu i od 6 dnia po transferze powinno zaczac byc produkowane hcg....wiec 7 dzien o wcale nie za wczesnie...ale jutro bedzie wszystko jasne....ale raczej sie juz nie udze...juz mam nawet typowy bol glowy jak na @...znam dobrze swoj organizm i widzę pewne znaki...wiec sie nawet juz nie oszukuje....i jutro już nawet tak nie bedzie boalo....

a ja tez już mam okres na pewno :) kurka nie moge tamponów używac po porodzie bo mnie na szwie uwiera.. a nienawidzę nietamponów :))

Ikasia jednak mimo wszystko będę jutro bardzo niecierpliwie czekała na wieści od Ciebie złotko!!!!

gryzon ja wcale nie chce byc znowu mamusia juz teraz, ale mowie.. wypadek przy pracy :p ja nie moge zajsc do 2 lat po cesarce, takie mam zalecenie bo mialam grube ciachanie, mam usmiech od biodra do biodra niestety, inaczej sie nie dalo wyjac zosi......

kruszka no w hodowce sie bawie.... az mnie sciska z nerwow ze znowu jakies dziady sie robia i zas po lekarzach trzeba ganiac.... bo nie moze byc NORMALNIE ;/

reklama
jak na gryzonia przystało dał na czache lekarzowi i tak trzymać
i ja chyba tak muszę zacząć robić. . .
może ktoś się w końcu mną zainteresuje wysłucha

Ikasiu nie smutaj się tak proszę
jutro czekamy na wieści :-*

ciekawe jakie mi tsh wyjdzie bo w końcu sprawdze

dupa dupa dupa
kolejna porażka z ginem
jedyne co w wizycie u nowej gin dobre to skierowanie na tsh :’(
takiego pecha do lekarzy ginekologów jak ja to chyba nikt nie ma :-|
w szpitalu brak miejsc więc badania hormonalne może uda się zrobić następnym cyklu :-( jak będzie oczywiście jakieś wolne łóżko dla mnie

jak pech to na całej linii
w pracy też nie fajnie
ach szkoda gadać

Ostatnia edycja:
Do góry