Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ulubiona ostatnio to Piotruś Pan,na ostatniej stronie jest dziewczynka z lalką,więc Kuba zawsze się do niej śmieje i próbuje "zdrapać" obrazek.
) i jestem zachwycona - sliczne kolorowe ilustracje, ładne wydanie. Na każdej stronie duży obrazek (fotografia plastelinowej postaci/przedmiotu) i mało tekstu - np. Na górze "kto lubi marchewkę?" pod tym narysowany królik i na dole podpis "królik".

Gdybyście szukały książeczek obrazkowych to polecam takie:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam ostatnio Milence dwie z tej serii (6,99zł w tesco) i jestem zachwycona - sliczne kolorowe ilustracje, ładne wydanie. Na każdej stronie duży obrazek (fotografia plastelinowej postaci/przedmiotu) i mało tekstu - np. Na górze "kto lubi marchewkę?" pod tym narysowany królik i na dole podpis "królik".
A na końcu mały "test" na wiedzę ;-)
W sam raz na pierwsze książeczki dla maluszków które szybko się nudzą czytaniem![]()
i nie trzeba sie martwic że książeczka się zniszczy - my mamy juz kilka miesiecy te ksiażeczki i nadal w takim samym stanie są mimo slinienia ich przez Hubka