• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co czytają czerwcówki

reklama
Isis apropos Greya słyszałam już od paru osób, że to świetna książka, właściwie wszystkie jej części! też się chyba skuszę:)

Ja właśnie skończyłam "Gosposia prawie od wszystkiego" Monika Szwaja. Dziewczyny polecam:)

Greya czytałam :) na początku miałam mieszane uczucia, ale można się wkręcić. Taki psychologiczny harlequin z dużą dawką seksu. Im dalej, tym ciekawiej.

za zaczynam "w głębi kontinum"jakoś tak sie pisze to o wych dzeci o twozeniu więzi w pierwotnych kulturach indiańskich gdze autorka była jakiś czas-naprawdę warto przeczytać przed porodem

Palindromea ano 4 dopiero, Harrego komuś pożyczyłam i nie pamiętam komu a poczytałoby się :)
a może masz jakieś ciekawe książki warte polecenia, chyba mamy podobne gusta :)

Nakręciłaś mnie i też wróciłam do Twilight :-D Kochany mężulo "zaaplikował" mi do komórki wszystkie części, więc jak w nocy nie mogę spać, to czytam (i nie muszę zapalać światła i przeszkadzać mu w spaniu). A w ogóle to mnie dziś zaskoczył i sam zaproponował oglądanie "Przed świtem cz. 2" :szok:

Proponowałabym Jodi Picoult "Krucha jak lód", "bez mojej zgody" - ale uprzedzam, książka pełna dylematów i z zaskakującym zakończeniem. Mogą nieco zdołować, ale są cudne i warte przeczytania.

Ostatnia edycja:
Nakręciłaś mnie i też wróciłam do Twilight :-D Kochany mężulo "zaaplikował" mi do komórki wszystkie części, więc jak w nocy nie mogę spać, to czytam (i nie muszę zapalać światła i przeszkadzać mu w spaniu). A w ogóle to mnie dziś zaskoczył i sam zaproponował oglądanie "Przed świtem cz. 2" :szok:

Proponowałabym Jodi Picoult "Krucha jak lód", "bez mojej zgody" - ale uprzedzam, książka pełna dylematów i z zaskakującym zakończeniem. Mogą nieco zdołować, ale są cudne i warte przeczytania.

bez mojej zgody to taki film oglądałam, a tej drugiej książki poszukam,
dzięki :)

Isis, jullix właśnie czekam na aż kurier przywiezie mi serię o Greyu. Czytałam sporo opinii, ale stwirdziłam, że najlepiej przekonać się na własnej skórze. Dam znać jak się czyta i jakie wrażenia.

Serię o wampirach czytałam i oglądałam. Też długo nie dałam się namówić, ale połknęłam bakcyla:-)

Smile4u na "Gosposię..." się chyba skuszę, fajnie brzmi:-):-) pewnie też fajnie się czyta

A ja męczę "Zahira" P. Coelho.
Męczę ją i męczę i skończyć nie mogę, a nie lubię brać się za coś nowego, gdy nie skonczyłam poprzedniej.

Muszę wysłać męża do księgarni albo biblioteki po coś lekkiego do czytania.

SMILE, Twoja 'Gosposia..." naprawdę fajnie brzmi :)

reklama
A "Gosposia.. " to pewnie Monika Szwaja ??? Czytałam parę jej książek :tak:. Rzeczywiście czyta się bardzo dobrze - lekkie , szybko wciąga :-). Też polecam !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry