Kaktus90644
Zaciekawiona BB
Witajcie
pytanie do dziewczyn które przeszły ciąże pozamaciczną... jakie były u was dalsze działania? Jakie badania wam zlecono? Czy udało wam się zajść w ciąże naturalnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już 2 miesiące po lekarz pozwolił?Hej. Jestem po ciąży pozamacicznej zakończonej laparoskopia, jajowod ocalał i został udrożniony. Po 2 miesiącach lekarz pozwolił się starać o dziecko ale ja się strasznie bałam powtórki dlatego zasugerował badanie drożności jajowodów .Na badanie musiałam czekać 6 miesięcy od cp aby była 100% pewność, ze wszystko ładnie się zagoiło, cykl po badaniu udało mi się zajść w ciąże![]()
TakJuż 2 miesiące po lekarz pozwolił?Mój to straszny panikarz, powiedział, że najlepiej rok odczekać, bo młoda jestem i nie ma sensu się spieszyć. W szpitalu mówili, że pół roku i wolę się trzymać tej wersji