A ja zrobilam dzis zupke z tutejsza "rzepa" i przyznaje,ze pyszna. Taka mocniejsza warzywna mozna powiedziec. Ale marchewke, rzepe i pietruszke starlam na tarce o grubych oczkach,a ziemniaki byly w kosteczke,jedyne co zmienilam :-)
reklama
pyszne były, zostało troche z obiadu to mój zjadł po pracy:-)jak udały sie kotleciki?????:-);-)ja jutro serwuje gołąbki musze mojego napaść bo lece na miesiąc to pewnie schudnie..hehhehheheh
julia28
Mama lutowa 2007
u nas zawsze tez ida wszystkie....hehhehhehe :-)pyszne były, zostało troche z obiadu to mój zjadł po pracy:-)
MoKu
Zaangażowana w BB
:-):-):-)A ja zrobilam dzis zupke z tutejsza "rzepa" i przyznaje,ze pyszna. Taka mocniejsza warzywna mozna powiedziec. Ale marchewke, rzepe i pietruszke starlam na tarce o grubych oczkach,a ziemniaki byly w kosteczke,jedyne co zmienilam :-)
julia28
Mama lutowa 2007
a u mnie dzis na obiad :-)Kebab a wczoraj na kolacje Zapiekanki .....hheheh ale zdrowo....
ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic

A ja zrobilam dzis zupke z tutejsza "rzepa" i przyznaje,ze pyszna. Taka mocniejsza warzywna mozna powiedziec. Ale marchewke, rzepe i pietruszke starlam na tarce o grubych oczkach,a ziemniaki byly w kosteczke,jedyne co zmienilam :-)
Hmm ciekawe, musze sprobowac.Wlasnie dziewczyny a jak jeszce mozna te rzepe jesc?Oni to tak kupujuja a ja nie za bardzo mozge sobie wyobraic jak ja jedza?
MoKu
Zaangażowana w BB
Można ją jeszcze "udusić na krótko" w małej ilości wody pokrojoną w grubszą kostkę - przyprawy wg. uznania, ale dosyć sporo, bo ma dość mdły smak. Jako dodatek np. do mięsa

anineczka
królowa mrówek :P
Ogórkowa i łazanki z bigosikiem wyciągniętym z zamrażalki 

reklama