reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
a u mnie jutro POMIDORÓWKA:-):-):-):-):-):-) i bede sie nia zajadac jak nigdy:-):-):-):-) juz sie doczekac nie moge:tak::tak:

Julia,napisz przepis na kapustę zasmażaną,plisss...
o sorki ze tak pozno tu popatrzylam....... Składniki
60 dag kiszonej kapusty, 2 duże cebule, łyżka masła, 2 łyżki oliwy, 2 czubate łyżeczki mąki krupczatki, sól, 1 łyżeczka cukru (lepiej miodu), pieprz, liść laurowy, ziele angielskie.........Kapustę lekko odcisnąć, zalać w garnku wrzątkiem (poziom wody równy z poziomem kapusty), wsypać łyżeczkę soli, wrzucić listek laurowy, 5 ziaren ziela angielskiego, 1 bardzo drobno posiekaną cebulę, cukier (miód) zagotować. Gotować powoli do miękkości nie dolewając wody. Odczerpać ok. pół szklanki wywaru kapuścianego, ostudzić. Na oliwie z masłem przesmażyć drugą cebulę do zrumienienia, wsypać mąkę, zasmażyć na jasno złoty kolor
. Zasmażkę rozprowadzić wywarem, dodać do kapusty, zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

reklama
A u mnie dzisiaj była zupka ala bogracz z mięskiem i warzywami i knajpka wietnamska hahha brak wody w domciu więc trza sobie radzići takie jedzonko jak najbardziej jest mniam mniamu:-D

Do góry