reklama

CO, GDZIE I KIEDY...(?)

reklama
no właśnie cała ta góra z nickiem i okienkiem przestała się u mnie pokazywać!!! ale wchodze zazwyczaj z ulubionych i jestem automatycznie zalogowana, spróbuję się wylogować i wejść od początku

Kurde udało mi sie to zrobic bardzo pokątnie - próbując wysłać komuś priva mogłam wejść w swoje a cała ta góra - "witaj baśka itd" - czyli ten dymek co zawsze był nadal mi sie nie pokazuje, wy to macie?

Spróbuj przez "opcje dodatkowe" - masz to pod ramką odpowiedzi, a potem "przeglądaj" i znajdujesz gdzie masz zdjęcie w kompie i myślę że już sobie poradzisz - tylko zdjęcia muszą byc nie za duże, ja tak zawsze robię i jest najszybciej

reklama
Dziewczyny dostałam takiego maila z www.tik-tak.pl:
Serdecznie Państwa zapraszamy do odwiedzenia Drugiej Edycji Ogólnopolskich Targów Artykułów Dziecięcych „CHILDREN’S DREAMS”, które odbędą się w:

Centrum Wystawienniczo - Handlowym EXPO; Łódź, ul. Stefanowskiego 30
w dniach 5-7 października 2006 roku!
Dwa pierwsze dni targów - 5 i 6.10.2006 r. (czwartek i piątek) - stanowią tzw. dni branżowe, podczas których odbywać się będą spotkania handlowe i kontraktacje pomiędzy wystawiającymi się firmami a przedstawicielami sektora handlowego.

Dzień trzeci tj. 7.10.2006r (sobota), to dzień otwarty dla wszystkich, podczas którego przewidziane są liczne atrakcje dla rodzin z dziećmi!

Czy ktoś się wybierze, ja bede na pewno :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry