Totalna katastrofa
Wejście kosztowało 8 zł, ale sobie myślę że skoro bedzie tyle wystawców to warto. Miałam zamiar kupić, albo chociaż poglądać i dowiedziec się gdzie mogę kupić jakieś fajne zabawki dla Juniora, kupić mu jakieś fajne ciuszki, buciki, i ogólnie zobaczyć co jest nowego. Weszłam do środka z mężem i co widzimy.... wystawców tak ok max 20.Niczego prawie nie można kupić.... a i produkty mi nie pasowały. Jakiś dwóch producentów wózków ( ale wszystkie bardzo ciężkie i duże), producent rajstop Rewon ( swoją drogą uważam tą firmę za jedną z lepszych) ale tam panie zajęte rozmową z jakimś kupcem hurtowym, producent czapek Reaster - super kolekcja zimowa ale nic nie można kupić tylko oglądać. Mam jedną czapkę od nich i jest super więc Pan odowłuje mnie na stronę internetową na której podobno można zakupić ale jak się okazało strona jest nie aktualna bo kolecja zimowa z zeszłego roku a i kupić nic nie można !!!!!. Jedno stoisko z zabawkami ale pani nie wiedziała gdzie można je kupić w detalu, producent fotelików samochodowych - według mnie nic specjalnego ale można było tam je kupić za okazjonalną cenę 699 zł (?!)
Zwiedzanie skończyłam w 20-30 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wyszłam bardzo rozczarowana....A po zapowiedziach myslałam że dowiem sie tam czegoś ciekawego, może będą jakieś pokazy itp. aaaa mieło być super zorganizowane dla dzieci jakie gry i zabawy .... nie nazwałabym tego super. Brak było jakiegokolwiek miejsca do nakarmienia dzieciaków a już nie wspomnę o przewinięciu. Naszczęście nie maiłam tam takiej potrzeby podczas tak krótkiego zwiedzania..... Ogólnie wystawiam ocenę NEGATYWNĄ