reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CO, GDZIE I KIEDY...(?)

O, jak mąż będzie miał wolne to pojedziemy wtedy do jego rodziców, a stamtąd do Łodzi już niedaleko :) mam nadzieję, że mu grafik jakoś sensownie ułożą.

reklama
W sobote jak mowilam wybralismy sie rodzinkä naszä do Szczecina by zwiedzic ten domek...Zabralismy ze saba tez znajomych zeby bylo fajniej...Po jakis dwoch godzinach dotarlismy do Szczecina pod ten "namiot"...Jak ujzalam ta kolejke to mi sie od razu odechcialo... Wogole wyobrazilam sobie ze bedzie to wieksze...Niestety bylam(nie tylko ja)niemile zaskoczona...Wiecej juz nie bede komentowac... Ale wycieczke uwazam i tak za udanä bo pojechalismy na dobre jedzenie,zrobilam zakupy,kupilam kilka rzeczy dla mojej ksiezniczki,posmialismy sie-w sumie przydalo nam sie takie wolne wszystkim... :-) :-) :-)

Wasze opinie nie brzmią zachęcająco...ale ja i tak zajrze tam w sobote bo tak czy inaczej bede w Gdańsku. Nie wiecie w jakich godzinach działa cała ta impreza???

Zazdroszcze pewnie fajna impreza ja chyba w środe wybiore się wreszczcie do multikina na multi baby kino, bo wybieram się tam jak sójka za morze, więc moze w tym tygodniu.....

Totalna katastrofa
Wejście kosztowało 8 zł, ale sobie myślę że skoro bedzie tyle wystawców to warto. Miałam zamiar kupić, albo chociaż poglądać i dowiedziec się gdzie mogę kupić jakieś fajne zabawki dla Juniora, kupić mu jakieś fajne ciuszki, buciki, i ogólnie zobaczyć co jest nowego. Weszłam do środka z mężem i co widzimy.... wystawców tak ok max 20.Niczego prawie nie można kupić.... a i produkty mi nie pasowały. Jakiś dwóch producentów wózków ( ale wszystkie bardzo ciężkie i duże), producent rajstop Rewon ( swoją drogą uważam tą firmę za jedną z lepszych) ale tam panie zajęte rozmową z jakimś kupcem hurtowym, producent czapek Reaster - super kolekcja zimowa ale nic nie można kupić tylko oglądać. Mam jedną czapkę od nich i jest super więc Pan odowłuje mnie na stronę internetową na której podobno można zakupić ale jak się okazało strona jest nie aktualna bo kolecja zimowa z zeszłego roku a i kupić nic nie można !!!!!. Jedno stoisko z zabawkami ale pani nie wiedziała gdzie można je kupić w detalu, producent fotelików samochodowych - według mnie nic specjalnego ale można było tam je kupić za okazjonalną cenę 699 zł (?!)
Zwiedzanie skończyłam w 20-30 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wyszłam bardzo rozczarowana....A po zapowiedziach myslałam że dowiem sie tam czegoś ciekawego, może będą jakieś pokazy itp. aaaa mieło być super zorganizowane dla dzieci jakie gry i zabawy .... nie nazwałabym tego super. Brak było jakiegokolwiek miejsca do nakarmienia dzieciaków a już nie wspomnę o przewinięciu. Naszczęście nie maiłam tam takiej potrzeby podczas tak krótkiego zwiedzania..... Ogólnie wystawiam ocenę NEGATYWNĄ

reklama
Do góry