reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Co jeść a czego nie gdy karmi się piersią?

reklama
wracajac do tematu nadzerki
to ja po porodzie Konrada miałam nadzerke bardzo mała
ale czeste stany zapalne i informacja odemnie do gin ze chce kolejne dziecko za rok
powiedziała ze trzeba ja usunac
miałam wymrazana
nie był to przyjemny zabieg
miłam mała nadrzerke ale ogromne zrosty po porodzie i trudno było ja wymrozic
poza tym jesli sie jeje nie usunie jak kolwiek to w ciazy dochodzi do :
zapalen
grzyba
krwawien
i nie wiem dlaczego mi sie wydaje ze moze byc problem z utrzymaniem ciazy:confused:

Jesli chodzi o ta nadzerke..to tak jak Joasiek napisała, nie ma znaczenia czy rodzilas czy nie...
Mozna zamrazac przed ciaza...Jest to tak zwana KRIOTERAPIA, i nie jest niestety na kase chorych,< u nas bynajmniej> kosztuje ok 200zl.
Moja siostra miala, kolezanki...nie jest to niby bolesne trwa ok 10 15 min. w zaleznosci od wielkosci tej nadzerki....

Stare metody w usuwaniu nadzerki sa szkodliwe dla kobiet..jesli chodzi o pozniejsze zajscie w ciaze
Lekarz mojej siostrze powiedzial ze moze miec tylko ta krioterapie, gdyz tylko ona jest bezpieczna:tak::-)

Jesli chodzi o ta nadzerke..to tak jak Joasiek napisała, nie ma znaczenia czy rodzilas czy nie...
Mozna zamrazac przed ciaza...Jest to tak zwana KRIOTERAPIA, i nie jest niestety na kase chorych,< u nas bynajmniej> kosztuje ok 200zl.
Moja siostra miala, kolezanki...nie jest to niby bolesne trwa ok 10 15 min. w zaleznosci od wielkosci tej nadzerki....
i tu sie kobitko mylisz ja nic nie płaciłam:no:
wiec chyba refundowane;-)

sory dziewczyny chwilowo zmieniam temat
czy któras z was , mam na myśli karmiące piersią je pomidory bo ja już powoli nie mogę wytrzymać:crazy:

sawa13 jem tylko pomidory przetworzone,tzn,przeciery.Czekam na pomidorki z działeczki od rodziców,wtedy sie skuszę.Te ze sklepu bym się bała.

reklama
sawa13: ja już co prawda nie karmię :-( ale jak karmiłam to jadłam pomidorki kupione na zwykłym targowisku, keczup też jadłam. Spróbuj zacząć od 2-3 plasterków, jak nic się nie będzie działo to wcinaj na zdrowie! :tak:

Do góry