Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zielone kupki moga byc spowodowane mlekiem 1 fazy (pierwsze 3-4 min ssania) bo zawiera ono najwiecej cukrow. jesli maluszek ssie czesto ale krotko takie stolce moga sie pojawiac ale moze to oznaczac ze dziecko dostaje mniej tego tlustego mleczka 2 fazy. nam lekarz radzil jak sie zielone kupki pojawily by zadbac by mala wyssala cala piersMamusie moja Zuzia przez ostatnie dwa dni robiła zielonkawe kupki. myślałam że zjadłam jakieś zielone warzywa ale nie. po konsultacji z paroma mamami okazało sie że to po wodzie Żywiec (skończyła mi sie moja i mąż ja kupił) zawiera ona dużo żelaza i dlatego są zielone kupki. miałyście coś takiego??
i ewent. odciagnac odrobine mleka zanim sie przyssie (ale nie za dlugo, najlepiej recznie)zielone kupki moga byc spowodowane mlekiem 1 fazy (pierwsze 3-4 min ssania) bo zawiera ono najwiecej cukrow. jesli maluszek ssie czesto ale krotko takie stolce moga sie pojawiac ale moze to oznaczac ze dziecko dostaje mniej tego tlustego mleczka 2 fazy. nam lekarz radzil jak sie zielone kupki pojawily by zadbac by mala wyssala cala piersi ewent. odciagnac odrobine mleka zanim sie przyssie (ale nie za dlugo, najlepiej recznie)