reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

No no zdolne te nasze chlopcy rosna.....;-)
Ja takze choimke zywa uwielbiam i nie wyobrazam sobie,ze moglaby byc inna ,ale neistety w tym roku bedzie troszke mniejsza niz w zeszlym...
Wiki jeszcze sei nie przewraca na brzuszek sama ,ale juz tak sie wygina,ze czasami jej ubrac nie moge hehe..i ostatnio znalazla sobei zabawe zarzucanie pieluszki na buzie,zarzuci pielusze i sie chichra hehe a ja cala w nerwach zeby sie nie udusila pod nia..juz kilka razy w nocy mi tak zrobila az sie zerwalam na rowne nogi..:szok: .bo tak sapala,zarzucic umie ale zdjac juz nie...

reklama
Krecik - a moze on tak ALLAH ALLAH mowi, bo ja czasem mam takie wrazenie ze Julka to po arabsku zasuwa, ALLAH HALLA jest tez w jej slowniku..

Adaś też tak mówi:szok: Kiedyś jak siedział, złożył się jak scyzoryk i wymamrotyał właśnie coś takiego...:tak:
A dzisiaj przy ściąganiu katarku z nosa powiedział. OH, NO!!!!! MówieWam uśmiałam się zdrowo!!

My z przewrotami jeszcze w lesie, choc Adaś tak się czasem wybija śmiesznie leżąc na brzuszku, że mam wrażenie że chce się poturlać na plecki , spina mięśnie i prostuje rączki.

Nadia zaczyna sie kręcić już we wszystkie strony na macie.Kiedyś musiałam ją obracać i latać non stop jak jakaś zabawka była z tyłu.Pozatym wciąga dolną warge i pluje he he he tak jakby chciała dmuchać powietrzem:-D :-D :-D

U nas to samo, obracanie na calego. Miki obraca sie tam gdzie akurat wypatrzy cos interesujacego:-) Ale latanie to sie dopiero zacznie jak te nasze szkraby zaczna raczkowac;-)
A moj maly wczoraj nie spal do 24, tylko siedzial w lezaczku i sie hihral, az sama zaczelam przysypiac i polozylam go do lozeczka, no i jeszcze troche sie posmial do zwierzaczkow na karuzeli i padl.:tak:

reklama
Antos juz zaczyna przewracac sie z brzuszka na plecy. Zdarzylo mu sie pare razy, choc mysle ze narazie nieswiadomie ;) .

Uwielbia tez weekendy, kiedy jestesmy caly dzien we trojke. Dzis to byl rozpromieniony caly dzien, a z babcia to rozmawial chyba z dwie godziny!! I do tego nie spal od 11 rano do 20! I wogole nie marudzil, co normalnie przez tak dlugi czas bez snu jest niemozliwe... Przedziwne, skad mial na to sile?

Ale byl super dzien dzis :)

Do góry