reklama

Co lubicie w seksie? :)

Ja najbardziej lubie tą bliskość i czułość mojego męża. Mieliśmy taki okres, że się nam to znudziło.... Wtedy z odsieczą przyszły różne zabawki i gadżety ;) Osobiście polecam jadalną bieliznę. Facetów strasznie to kręci :p:p

reklama
Ja uwielbiam seks, bo lubie sprawiać przyjemność partnerowi. Najlepszy jest taki, gdy wiem że jesteśmy sami. W miejscach gdzie nie musimy sie hamować i uciszać. Najlepiej wieczorem, po prysznicu...

Wszystko 😄 Mój mąż to mój pierwszy facet w łóżku. Seksu zakosztowałam po 30'tce. I nieraz jest tak, że to ja chcę bardziej niż on. Mąż oczywiście zadowolony, bo nigdy nie odmawiam gdy jego najdzie ochota ale ja i tak chciałabym dużo częściej. Może to kwestia tego że dochodzę za każdym😏 razem dlatego TAK mi się to podoba

Od 6 miesięcy seks mi tylko przeszkadza i uważam go za stratę czasu 🤨ale dawniej uwielbiałam po prostu tą bliskość , romantyzm i klimat oraz zadowolenie mężczyzny po wszystkim 🥰orgazm jest spoko ale nie najważniejszy

reklama
Ja się ostatnio zniechęcam do sexu bo Partner przy każdym razem namawia do sexu analnego.. przy samych pieszczotach ciągle to tego darzył, odrazu ochota znika i tylko był przymusowy sex z mojej strony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry