reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co na obiad i kolacje

....a ja lubie gotować i nawet te praco- i czasochłonne potrawy:-p
Monika na szybko to właśnie chińszczyzna najlepsza.. ja np. robię gyros z ryżem jak nie mam dużo czasu na gotowanie albo spaghetti;-):tak:

reklama
to ja jezeli nie mam czasu lub weny na jakies danie super,a ma ktos przyjsc,to robie jakies danie z warywami z patelni,cokolwiek lub chinszczyzne tzw albo zapiekanke makaronowa lub mozesz zrobic takie male kotleciki z piersi obtoczone w bulce i platkach kukurydzianych,do tego frytki z wora i surowka z pekinskiej i juz<dzieci an eowno na frytki sie uciesza>;a jezeli ma byc ktos w porze kolacji,to robie grzanki z serem,szynka i ananasem,szybko,smacznie i zaskakujaco.

Dziewczyny czy któras z Was ma garnki Firmy ZEPTER?
Chodzi mi o to czy warto je kupic. Mi zalezy na tym zeby zdrowo gotowac (bez wody) a wiem ze te garnki ku temu slużą. Ciekawa jestem jednak opinni uzytkowniczek.
Do tej pory Maciejkowi w wiekszosci gotowalam na parze ale czytalam o garnkach Zeptera i zamarzyl mi sie taki garnek. No ale z uwagi ze są to kosztowne naczynia chcialabym sie dowiedziec wiecej na temat ich funkcjonalnosci itp.

Moja mama ma je, ale powiem Ci że gotuje w nich normalnie, jak w innych, o na początku próbowała po ichniemu, ale nie mogliśmy tego przełknąć. Ze względu na grube dno są RZECZYWIŚCIE energooszczędne i bardzo fajnie się duszą potrawy w nich. to tyle.

widziałam na naszym forum przepis na pieczeń z jabłkami :tak: Tylko nie mogę znaleźć tego przepisu i nie pamiętam kto go zamieścił :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ma ogromną ochotę na coś takiego :-) Kto pomoże w poszukiwaniach dostanie nagrodę :-D kawałek pieczeni

reklama
Do góry