Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Moje maleństwo juz sie urodziło, a w ciazy najbardziej lubiłam lezec do góry brzuchem, czytac, objadac sie czeresniami (zjadłam łacznie 20kilo) i masowac przez brzuszek moja Zosie.
no to prawie tak ja ja kochanaJa mam mało czasu na odpoczynek bo remont domku pełną parą,ale kiedy mam wolne to oczywiście odpoczynek, dobry film, no i forum babyboom![]()
jak tylko zaczełam 4 mc to jakby mnie ktoś strzelił , ehh pewnie moja córcia
mialam tyle werwy i siły ze mogłabym gory przenosic wiec wciaz sprzatałam, gotowałam wymyslne potrawy dla mezusia, niestety tak go rozpiesciłam tym ze wszystko robiłam ze teraz mam mały problem
ale dam rade najwyzej pare dni obiadu nie ugotuje i nie sprzatne to sie sam wezmie za robote. non stop siedzialam na babyboom , a jak sie dowiedzialam ze mam cukrzyce ciążową to dzien w dzien spacerki po 2-3 h. ale głownie sprzątałam, czytałam książki i tanczyłam co wieczor z moim malenstwem
w zyciu nie mialam tak wypucowanej chaty jak w ciąży
nie to co teraz, kurcze ledwo mam siłe czasem na neta siąść , ale zeby cos poczytac, obejrzec masakra wole pospac z córką lub isc na spacerek.
, czytac książki, jeździc na działkę i inne wypady za miasto, chodzic na spacery z moim ukochanym no i oczywiście bawic się z moim synkiem w brzuszku.
To chyba moje ulubione zajęcia...
I zastanawianie się czego jeszcze nie mam dla maleństwa i dla siebie do szpitala...I oczywiście oczekiwanie na grudzień...