• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co najlepiej nosić po porodzie?

reklama
Chciałam napisać coś od siebie ... ale poczytałam wszystko i widzę, że panienka ma 16 czy tam raptem 17 lat.
Także tyle ma w główce, że interesuje ją w co się ubrać po porodzie.
To jest ważne- majtki na tyłek, bluzki ...
A z aktywnością to jak już ktoś wspomniał, nie ma obowiązku odpisywania na pytania, ale super że wy odpisujecie na mój post.
Tyle panienkę to wszystko interesuje.

Chwała i tak jej za to, ze dziecka nie wyrzuciła do śmieci czy nie zakopała gdzieś w lesie. Chwała jej za to, że chce od razy zerwać wszelką więź z dzieckiem by mogło mieć szansę na prawdziwą rodzinę.

Chciałam napisać coś od siebie ... ale poczytałam wszystko i widzę, że panienka ma 16 czy tam raptem 17 lat.
A z aktywnością to jak już ktoś wspomniał, nie ma obowiązku odpisywania na pytania, ale super że wy odpisujecie na mój post.

Chwała i tak jej za to, ze dziecka nie wyrzuciła do śmieci czy nie zakopała gdzieś w lesie. Chwała jej za to, że chce od razy zerwać wszelką więź z dzieckiem by mogło mieć szansę na prawdziwą rodzinę.
Szkoda że od razu nie zareagowała tylko czekała aż krwawienie i skurcze będa mocne. Myślę że lekarzom by się udało powstrzymać poród. No ale widocznie tylko na to czeka. Mam wrażenie że te posty to się martwiła o siebie a co się stanie z dzieckiem to było jej obojętne

Tylko niech nie zapomni, że po porodzie może szybko znów mieć kłopot, którego znów będzie chciała się pozbyć.
Daj już spokój.

Najprawdopodobniej historia jest dęta i nie ma się czym ekscytować - zachowaj swój purytanizm i święte oburzenie na prawdziwą okazję.

Jeśli jednak to wszystko prawda - przestań rzucać błotem, naprawdę taka potrzeba kamienowania i stawiania pod pręgierzem nastolatek nie jest zdrowa.

Chwała?
Dziewczyna 2 albo 3 dni chodziła z akcją porodową i krwawieniem... ja będąc sama po porodzie przedwczesnym mam ciary i jest mi po prostu mega smutno, że jedni o przeżycie swoich dzieci walczą z całych sił, a tu laska na luzie z krwawieniem poczekała 3 dni, a teraz ma wszystko w pompie.

Chwała?
Dziewczyna 2 albo 3 dni chodziła z akcją porodową i krwawieniem... ja będąc sama po porodzie przedwczesnym mam ciary i jest mi po prostu mega smutno, że jedni o przeżycie swoich dzieci walczą z całych sił, a tu laska na luzie z krwawieniem poczekała 3 dni, a teraz ma wszystko w pompie.
mogła też niestety czekać jeszcze dłużej 😔 ...
Serce się kraje gdy widzi się takie historie.
Dziecko miało dużo szczęścia że przeżyło, dużo pecha że ma taką pseudomatkę, nadzieję i szanse na lepsze jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry