Basia jadła dziś zupę pomidorową i dalej nie za bardzo jej smakuje
Zjadła kilka łyżek, ale później pluła... Za to ziemniaczki-zawsze i w każdej postaci
Z owoców lubi banany (daję dopiero od dwóch tygodni, bo wcześniej była uczulona, a teraz już nic nie wyskakuje;-)), truskawki, maliny, poziomki, jabłko, gruszkę, arbuza:-) Nie lubi jagód, porzeczek, ananasa, czereśni i mandarynek

Zjadła kilka łyżek, ale później pluła... Za to ziemniaczki-zawsze i w każdej postaci
Z owoców lubi banany (daję dopiero od dwóch tygodni, bo wcześniej była uczulona, a teraz już nic nie wyskakuje;-)), truskawki, maliny, poziomki, jabłko, gruszkę, arbuza:-) Nie lubi jagód, porzeczek, ananasa, czereśni i mandarynek

, ale nieważne, i tak smakowało. Zjada od razu cały, nic się złego nie dzieje. Kupki jak dotąd w normie, na brzuszek nie narzeka (odpukać 

), mam nadzieję, że będzie OK. No i na śniadanie nadal jej daję kaszkę, bo ona na chlebek nie bardzo patrzy, żeby całą kanapkę miała zjeść, raczej nadal się bawi, więc jej daję tak do podgryzania, a na śniadanko jej robię prawdziwą bombę
:-). Dziś np. zjadła 210ml (z 6 miarek mleka, to jakoś tak wychodzi + oczywiście kaszka, więc jeszcze więcej 

. Myślałam, że to taki jednorazowy dyskomfort i na drugi dzień też dałam jogurt i w nocy to samo, wiec musiałam przestać i było w nocy OK, dlatego teraz na jakiś czas nie będę dawać 
. Za to ładnie wcina bułeczki, najbardziej lubi ... suche
Spróbuję jej chyba robić kakao-dajecie już?