Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, Natasia wypija 2 razy dziennie, więc próbujemy jakoś jej to urozmaicać, żeby miała czasem coś innego, dajemy kakao, łyżkę kaszki (bo rzadko pije kaszkę płynną, woli gęstą), a dziś pierwszy raz zrobiłam taki zwykły budyń śmietankowy 

z winiar, bardzo rzadki, żeby przez smoka leciało, ale na bebilonie pepti i wszystko wypiła
:-), pomimo, że przecież to bardziej sycące, niż zwykłe mleko (wypiła 250ml) no i smakowało, więc tak 2 razy w tygodniu rano będziemy dawać.
, bo jednak czasem brzuszek boli
, a ostatnio zamiast bólu, pojawiły się wypryski na buzi 

, więc jestem ostrożna, za to Nacia uwielbia parówkę cielęcą
, no i te wszystkie rzeczy je, co my. Chlebek z masłem i szynką lub serem pokrojony w "wagoniki" i sama wsuwa 
;-), no i to co my na obiad, tylko ciut poduszone widelcem, a ziemniaki to normalnie je, mięsko też, tak jej widelcem małe kawałeczki podaję i ładnie je
.

Bo i kakao, kaszki, jogurty, budynie, rozne rodzaje chleba, rozne rodzaje miesa, przerozne warzywa i owoce, kasze, ryz, makarony itd itd - no wszystko po prostu....

Emilka czasem tak robi,jak jej daje to nie chce a wystarczy ze zostawie gdzies miseczke z jedzonkiem to juz przy niej jest,naciapra duzo ale zje

jak jedziemy do pani
albo własna zupka-pomidorowa i rosolek zawsze zejdą--- robię na gęsto z lanymi kluskami bądz z kaszką kukurydziną
Nikodem nie lubi kaszki w butelce kiedys tak pil ale teraz na gesto woli, kupuje mu czesto nowe smaki zeby mu sie nie znudzily,ostatnio nie zabardzo chcial kaszki ale jak w owcocach takam lyzeczka to ta kaszka ´nie jest juz taka sucha i mu bardzo smakuje 
widze ze juz wszystkie sposoby wyprobowalas na niego i nie dziwie ci sie ze sie nieraz bardzo o to denerwujesz 

)......