Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ciekawe...
Jak sie mu chce dac cos normalnego to 1-2 kęsy...ale to wszystko za malo zeby sie najadl...
Emilka od jakiegos czasu tez prawie nic nie je, a jak juz to chce tylko mleko no i kaszke
zupy sa blee,kotleciki ulubione tez blee,owoce bleee moglabym tak wymieniac i wymieniac....nie wiem czy to tylko taki etap-mam nadzieje ze jej minie
szminka - u mnie dokładnie to samo - jak kiedyś mat mogł do kazdego talerza się podłączyć tak terazaneta teraz wiem jakie to frustrujace kiedy dziecko nie chce jescEmilka od jakiegos czasu tez prawie nic nie je, a jak juz to chce tylko mleko no i kaszke
zupy sa blee,kotleciki ulubione tez blee,owoce bleee moglabym tak wymieniac i wymieniac....nie wiem czy to tylko taki etap-mam nadzieje ze jej minie
![]()
az nie mam ochoty mu dogadzać--- jak to moj tata mowi z głodu jeszcze nikt się nie zesrał:-) widocznie taki etap
i tez tylko o kasze się prosi...