Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
--- mam nadzieje ze wyrośnie---jestem wręcz pewna
- albo kiełbaska albo wędlinka serek zółty chlebek z masełkiem--- z reguły ląduje na dywanie i takie jest to jedzenie
ale zdarza się ze są to 3 łyżki--- wczoraj jak był u pani to poprosiłam (mimo iż był tylko do 12) zeby zjadł zupę - i zjadł o dziwo - a u mnie nie chce--- i to całą michę...

.

. Słodyczy już wcale nie je, bo czekolady jej nie dajemy, a reszta za bardzo jej nie podchodzi (jedynie wafelki, żelków nie dajemy, ani cukierków itp.

). Owocki tez nie teges, chyba że czasem deserek ze słoiczka, bo Mati dostaje. NO i piciu do woli.
rano i wieczorem kaszka na modyfikowanym...na sniadanie albo tosty,albo jajecznica,lub jajko gotowane,do tego plasterek jakies drobiowej wedliny,innej nie zje
obiad przewaznie to co my,podziubie jak kurka i dziekuje..zupy nie codziennie,z owocow lubi winogron i mandarynki...i to wsio

. No ale jak jest chory to potrafi na jednej miseczce ryzu caly dzien siedziec, a chory niestety jest czesto.