M 

m_ktosia
Gość
dziewczynki ja was podziwiam, mi sie tak nie chce karmic lyzeczka 
mala moja tylko cycusia i malusi sloiczek owoca dostaje i nic poza tym 

i do lekarza tez mi sie nie chce a to juz czas na szczepienie ... dobra moze w przyszlym tygodniu, zapytam przy okazji o diete.... a zoltko z jajka dajecie?
 dobra moze w przyszlym tygodniu, zapytam przy okazji o diete.... a zoltko z jajka dajecie?

aneta moja mala tak probuje wszelkich roznosci, dziw probowala ugryzc wielkie jablko

mala moja tylko cycusia i malusi sloiczek owoca dostaje i nic poza tym

i do lekarza tez mi sie nie chce a to juz czas na szczepienie ...
 dobra moze w przyszlym tygodniu, zapytam przy okazji o diete.... a zoltko z jajka dajecie?
 dobra moze w przyszlym tygodniu, zapytam przy okazji o diete.... a zoltko z jajka dajecie?aneta moja mala tak probuje wszelkich roznosci, dziw probowala ugryzc wielkie jablko

.................fajnie sie dzieciaczki rzucaja na takie jedzonko...przynajmniej Kuba....paszcze otwiera ze szok
.................fajnie sie dzieciaczki rzucaja na takie jedzonko...przynajmniej Kuba....paszcze otwiera ze szok 

. No, a jeśli chodzi o sloiczkowe dania, to teraz juz tylko kupne, bo nie mam czasu nic ugotować:-(, może raz czy dwa w weekend, to bym do zupki dodała tego kurczaka. Ale codziennie daję jej kleik kukurydziany z jakims deserkiem - deserek cały czyli 125g i do tego ok. 60ml kleiku
. No, a jeśli chodzi o sloiczkowe dania, to teraz juz tylko kupne, bo nie mam czasu nic ugotować:-(, może raz czy dwa w weekend, to bym do zupki dodała tego kurczaka. Ale codziennie daję jej kleik kukurydziany z jakims deserkiem - deserek cały czyli 125g i do tego ok. 60ml kleiku