reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego i smacznego/niesmacznego w sklepach?

reklama
Hehe, ja też w ciąży zajadałam Bake rollsy. A ostatnio na spacerkach serwuję mojemu maluchowi Mleczną Kanapkę. Naprawdę dobre, trochę słodkie ale nie za bardzo, zaspokaja mały głodek. Nie daję codziennie, ale od czasu do czasu, zamiast jakichś słodyczy. W końcu to zawiera sporo mleka i nie ma pustych kalorii. Smakuje i mi, i małemu :laugh:

pozdrawiam
nikita

Moje dzieci też lubią Mleczną Kanapkę, a oprócz tego kupiłam podobną sprowadzoną z Niemiec. Jest cała w czekoladzie i obsypana orzechami. Mniam... :laugh:

Ja jem te takie Kinder Pingui. Dobre, byle nie kokoswe ;D

I te takie kuleczki czekoladowe kinder, są dostępne w Polsce :)

Ostatnio pojawiła się jesienna seria serków Danio - Filip uwielbia ten z jablkami i cynamonem (mamusia też). Kokosowy mu nie smakuje. Ale ogólnie - polecamy :laugh:
pozdrówka
nikita

Weszły też ostatnio do sklepów nowe dania Gerbera: kukurydza z pietruszką i ziemniakami, groszek zielony z pietruszką, śliwki.
Testowałyśmy do tej pory tylko śliwki (rewelka na zatwardzenia), ale w łasnie jadą do nas warzywka ;-)

reklama
Ja również polecam nowe dania Gerbera.
Synek wtrąbił cały słoiczek kukurydzy z ziemniakami i pietruszką, suszone śliwki też bardzo mu smakują.

Do góry