Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rany, to moja chyba wyjątkowo dużo je, bo mleka w ciągu dnia w sumie około 650ml + 130ml słoiczek zupki albo obiadku + 200ml soku z wodąNie za dużo
![]()

Nie tylko Ty musisz narazie podziwia te pałaszujące bobaski. Majka dostaje zupki warzywne. Dwa razy podałam jej z żółtkiem i dwa razy byłą nieprzespana noc. Ciocia, która uważa, ze dzieci należy "dokarmiac" stwierdziła, że ona gorzej ostatnio sypia, bo jest głodna. Przecież dzicko półroczne musi jeśc coś oprócz mamy. Więc jej dałam wczoraj wieczorem Sinlac i zupełna porażka. Budziła sie co pół godziny do 4. Wtedy zrobiła kupkę i dopiero troszkę pospała, ale też sie budziła. Dlatego tymbardziej nie wchodzi w grę żaden gluten.czasem jak czytam jakie rozmaitosci dajecie swoim dzieciaczkom to dziwnie sie czuje jakbym mojemu Skarbkowi oszczedzala wielu pysznych smakowyach doswiadczen!!!! tylko ze moj niejadek ktory od 2 i po tyg dostaje sloiczki, zje maksymalnie 1/3 sloiczka 190g albo i mniej, po paru kesach ze tak powiem otwiera pyszczek takjakby chciala zwymiotowac....wiec jej wiecej nie daje....poza tym musze byc ostrozna bo i po marchwi i pasternaku miala problemy z kupcia...wiec jest wrazliwa na nowosci...moze nie jest jeszcze gotowa do czegos nowego?....no ale musze ja przyzwyczajac....
Nie za dużo![]()
to chyba najlepsza odpowiedz na twoje watpliwosci

;-)
.Niezły z niego klopsik(bo jest dość króciutki przy tym),ale wg. mnie nie je wcale dużo.Fakt,jest na cycusiu,ale pije krótko,więc wiele nie wyciąga.Rano,jak mu robię Bebilon,z trudem wypije 100 ml,a czasem nawet tylko 60 ml.Zupki wciąga pół słoiczka,więcej nie chce.
Soków nie pija,tylko wodę.Poprostu różną mają maluchy przemianę materii.