Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem ile Twoja mała ma miesięcy. Czy skończyła już pół roku? Mięsko można dać wcześniej, ale z zółtkiem bym poczekała do siódmego miesiąca.myslicie ze powinnam juz jej wprowadzic do diety mieso i zoltko i ze moze to cos pomoze?
Beza, sorry, że tak późno ci odpowiadam, ale wczoraj wróciłam z wakacji, a wtedy jak pisałam o płatnym zdrowotnym, na forum wpadałam okazjonalnie(mieliśmy bezprzewodowy w nootebooku, no ale tyle było ciekawych rzeczy do zrobienia i znajomi, więc nie mogłam za długo przesiadywać przy kompie;-)).Miśka 5 jak Ci sie udalo to zalatwic????
Lekarz wystawia orzeczenie, że jest ci potrzebny urlop na poratowanie zdrowia, a dyrektor zakładu(szkoły lub uczelni) wyraża na niego zgodę. W moim przypadku przydało się nieco zdarte gardło
, laryngolog wydał mi zaświadczenie o potrzebie takiego urlopu, a potem lekarz rodzinny wypisał orzeczenie. Dyrektorka nie robiła problemu i zgodziła się na ten urlop. Cieszę się bardzo, bo przez rok będę z malutką i pieniążki będę dostawała normalnie, no może trochę mniej, bo bez nadgodzin i motywacyjnego, no ale to już nie jest ważne;-)myslicie ze powinnam juz jej wprowadzic do diety mieso i zoltko i ze moze to cos pomoze?
Ja też się nad tym własie zastanawiam, bo jako deserek Oli często je truskawki z jabłkami w płatkami zbóż a tam jest gluten, akurat podszedł jej ten deserek. Ja robię tak, że tego dnia daję połowę mniejszą porcją kaszki z glutenem do obiadku, ale sama to sobie wymyśliłam. Nie wiem, może nie powinnam wtedy w ogóle dosypywaćDzis kupiłam słoiczek owoce z ziarnami zbóż z glutenem od 5 miesiąca z hippai teraz nie wiem czy mam jeszcze jej dać dodatkowo gluten do mleczka
![]()

Ja też się nad tym własie zastanawiam, bo jako deserek Oli często je truskawki z jabłkami w płatkami zbóż a tam jest gluten, akurat podszedł jej ten deserek. Ja robię tak, że tego dnia daję połowę mniejszą porcją kaszki z glutenem do obiadku, ale sama to sobie wymyśliłam. Nie wiem, może nie powinnam wtedy w ogóle dosypywać![]()