reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja tez myslalam,ze albo zóltko albo miesko.To sa dwa inne rodzaje bialka i inaczej zoładek je trawiMysle,ze odzielnie sa zdecydowanie "lżejstrawne":tak:
Konrad dzis pierwszy raz jadl Sinlac i strasznie mu smakowal,nie nadarzalam machac łyżeczka :)

reklama
Lenulka, moja Tosia tez żadnego słoiczka jeszcze nie odmówiła:-)Każdy jej smakuje i wcina aż jej sie uszy trzęsą. A zaliczyły juz Wasze dzieciaczki słoiczek z rybą??Tosia juz jadła- tez smakował;-):-DZ Bobovity taki jest.

no po 9 m-cu. Ale my ze wszystkim do przodu(jeżeli chodzi o słoiczki). Poza tym w nowym schemacie żywienia ryba jest już zalecana w 7 m-cu...

Martula, myślałam, że przegapiłam jakiś obiadek z rybą po 7 miesiącu. Ja jeszcze nie próbowałam dać ryby, ale pewnie niedługo spróbujemy. A dziś zakupiłam nowy słoiczek po 8 miesiącu - krupniczek z cielęciną. Dam Oliwce pojutrze, bo na jutro została jeszcze jarzynowa przeze mnie zrobiona.

Agusia, ale jak dasz samo żółtko, to czy tego dnia Sara dostanie obiadek z mięsem?

reklama
Do góry