reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
:happy2:Tak sie podobno wlasnie zaczyna ostawianie:tak:

Nie wierze w to:-:)-:)-( Julka od dobrego miesiaca moze przez caly dzien nie cycolic a w nocy jest koszmar...jakby nadrabiala zaleglosci z dnia:frown:
A najlepsze jest to ze zaczyna malpka mala przybierac na wadze wydaje mi sie ze przez te nocne karmienia :confused::hmm:<sa bardziej syte>
Mam zamiar karmic ja przez zime a pozniej koncze z tymi cycami, mam juz dosc:zawstydzona/y::-(

Nie wierze w to:-:)-:)-( Julka od dobrego miesiaca moze przez caly dzien nie cycolic a w nocy jest koszmar...jakby nadrabiala zaleglosci z dnia:frown:
A najlepsze jest to ze zaczyna malpka mala przybierac na wadze wydaje mi sie ze przez te nocne karmienia :confused::hmm:<sa bardziej syte>
Mam zamiar karmic ja przez zime a pozniej koncze z tymi cycami, mam juz dosc:zawstydzona/y::-(
Oj u nas bardzo podobnie i tez cycolenie chyba do wiosny.:tak:To może razem sie zgadamy,będzie rażniej.Zaczęłam rezygnowac z jednego karmienia.Ale różnie mi to wychodzi...

Mi od tygodnia udaje się ograniczanie cyca, ale tylko w dzień. W nocy niestety Wiki ciągle się budzi i tak jak napisała nuśka, chyba nadrabia stracone chwile:zawstydzona/y:
W dzień dostaje cyca tylko przed drzemkami (nie umie bez cyca zasnąć), czyli 2 razy, no i po kąpieli na noc. W ciągu tygodnia tylko 2 razy wypiła kaszkę z butli, raptem 60 ml. Uparcie robię jej codziennie, mam nadzieję, że w końcu zrozumie:shocked2:

reklama
Do góry