reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Zobaczę, czy w sklepie ze zdrową żywnością można kupić śliwki suszone, bo pewnie nie każdą można dać dziecku, nie może być wędzona tylko suszona w tradycyjny sposób. Wolałabym od czasu do czasu wrzucić do zupki do gotowania z 1 sztukę, bo z kupnymi słoiczkami zbankrutuję.

Dziewczyny, kiedyś pisałyśmy na temat koperku. A ja się zastanawiam, czy mogę zmiksować w zupce surowy koperek czy muszę go ugotować?

Kasia, chyba trzeba go chociaz sparzyc:tak:

sluchajcie, wczoraj makrela zjadla toche mojego jogutu i bardzo jej smakowal, nie wystapila zadna rekcja alergiczna jak narazie. myslicie ze juz mozna podawac maluchom danonki? czy za wczesnie? kupilam dzisiaj jakies owoce z jogurtem hipp ale 5 zl za sloiczek to troche duzo:baffled: a moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez Martyne

lil kate ja tam nie wiem jak z danonkami ale któraś z nas pisała że lekarz pozwolił dawać ale małą ilość :eek: a może mi się wydawało :-p a kaszkę twoja mała jada ? próbowałas do kaszki do dodać troszkę owoców ?

Kasia, chyba trzeba go chociaz sparzyc:tak:

sluchajcie, wczoraj makrela zjadla toche mojego jogutu i bardzo jej smakowal, nie wystapila zadna rekcja alergiczna jak narazie. myslicie ze juz mozna podawac maluchom danonki? czy za wczesnie? kupilam dzisiaj jakies owoce z jogurtem hipp ale 5 zl za sloiczek to troche duzo:baffled: a moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez Martyne
Ja czytałam w jakiejś gazecie (chyba "Dziecko") ze nie wolno dawać takim maluchom jeszcze Danonków. Pytanie zadała mama siedmiomiesięcznego dziecka. Nie pamiętam natomiast od kiedy można. Chyba od roku :confused:

lil kate ja tam nie wiem jak z danonkami ale któraś z nas pisała że lekarz pozwolił dawać ale małą ilość :eek: a może mi się wydawało :-p a kaszkę twoja mała jada ? próbowałas do kaszki do dodać troszkę owoców ?
mi lekarka kazał dawac jedna łyzeczke danonka dziennie jak na razie

ale jak dobrze pamietam to Konrad dostawał od 6 miecha juz non toper danony waniliowe a potem malinowe

a moja mi wczoraj wyrywała kanapke z ręki i spróbowała małą ilosc(tak ciumciała) chleba razowego(skorki) i..........dzis ja wysypało a nic poza tym nie dostał od bardzo dawna?
jak uwazacie czy to moze byc reakcja alergiczna na gluten?

dziewczyny, kupiłam dzisiaj kaszę mannę- taką zwykłą, błyskawiczną. I teraz powiedzcie mi jak mam jej ja podawać- jaką ilość??I dodawać do słoiczkowej zupki???

reklama
Do góry