Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez MartyneJa czytałam w jakiejś gazecie (chyba "Dziecko") ze nie wolno dawać takim maluchom jeszcze Danonków. Pytanie zadała mama siedmiomiesięcznego dziecka. Nie pamiętam natomiast od kiedy można. Chyba od rokuKasia, chyba trzeba go chociaz sparzyc
sluchajcie, wczoraj makrela zjadla toche mojego jogutu i bardzo jej smakowal, nie wystapila zadna rekcja alergiczna jak narazie. myslicie ze juz mozna podawac maluchom danonki? czy za wczesnie? kupilam dzisiaj jakies owoce z jogurtem hipp ale 5 zl za sloiczek to troche duzoa moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez Martyne

Dzięki Gosia.Ta pszenna kaszka to dobry pomysł.po skończonym 9 miesiącu wtedy się wprowadza
rozalka a co do wprowadzania glutenu to możesz dać jedną płaską łyżeczkę kaszki pszennej bobovity z bananami lub 2 płaskie łyzeczki kaszki mlecznej bobovita
TAKIE :
NUTRICIA - Od�ywki dla dzieci i niemowl�t oraz �ywienie kliniczne
NUTRICIA - Od�ywki dla dzieci i niemowl�t oraz �ywienie kliniczne
i masz bez gotowania ;-)
mi lekarka kazał dawac jedna łyzeczke danonka dziennie jak na razielil kate ja tam nie wiem jak z danonkami ale któraś z nas pisała że lekarz pozwolił dawać ale małą ilośća może mi się wydawało
a kaszkę twoja mała jada ? próbowałas do kaszki do dodać troszkę owoców ?
musisz ją ugotowac w wodzie - 1 płaską łyżeczkę i zmieszac ze słoiczkiem .dziewczyny, kupiłam dzisiaj kaszę mannę- taką zwykłą, błyskawiczną. I teraz powiedzcie mi jak mam jej ja podawać- jaką ilość??I dodawać do słoiczkowej zupki???