Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj sięTak, w środę miałam zabieg łyżeczkowania![]()
Dziękuję.Trzymaj się
To samo przechodziłam pod koniec listopada
Na szczęście wracamy już do gry
Jeszcze będzie pięknie
Zobaczysz![]()
Ja 6 tygodni poDziękuję.
Mogę zapytać ile czasu po krwawiłas? I kiedy dostałaś miesiączki po?
Dzięki Lejdiii. I za wszystkie odpowiedzi w moich wątkach. To miłe, gdy ktoś próbuje pomóc , wesprzećJa 6 tygodni po
Każda z nas pewnie ten czas "po " przechodzi indywidualnie … u mnie plamienie trwało jakieś 5 -6 dni . Po 4 tyg miałam okres przez 5 dni ale mega słaby . Za to następny był mega mega obfity przez pierwsze 2 dni potem już lżej .Dziękuję.
Mogę zapytać ile czasu po krwawiłas? I kiedy dostałaś miesiączki po?
Bardzo mi przykro. Wiem, że w tym momencie nic Cie nie pocieszy, emocje jeszcze zbyt silne.Tak, w środę miałam zabieg łyżeczkowania![]()
Czy podczas pierwszego okresu po zabiegu można używać tamponów? Wiecie coś na ten temat.Ja 6 tygodni po
Cykl nieregularny, więc podaję kiedy bylo zapłodnienie - 24 grudnia lub 31 grudnia.
18 stycznia pęcherzyk niespełna 6mm- wtedy określił wiek ciąży na 5tydzień.
Dziś, dwa tyg później puste jajo.
Lekarz kazał przyjść w poniedziałek na kolejne usg potwierdzające, ale powiedział wprost , że nie ma nadziei, bo w tym tyg powinno już cokolwiek być, a nie ma żadnych struktur płodu, ani ciałka żółtego.
Dla formalności usg w poniedziałek.
Czego mam się spodziewać? Co się dzieje w momencie faktycznego potwierdzenia pustego jaja? Czy zawsze jest skierowanie do szpitala na zabieg ( o ile nie zacznę krwawić sama )? Jeśli tak, to kiedy jest skierowanie na zabieg? Ile czasu trwa hospitalizacja? Na co mam się przygotować?