Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co innego wspinanie sie, chodzenie 
tylko juz ja na robala przechrzcił
niestety tak juz ma, np. na storczyka w stanie spoczynku mówi badyl lub chabryńź 
Swoja drogą uwielbia ogladac książeczke, szczególniejak sie Jej opowiada o obrazkach. Nic nie kuma ale się cieszy i cała sie trzęsie z podniecenia !! :-)

Mój mały też rozumie NIE. Nauczyłam go, że w czasie przewijania nie wolno przekrecać się na brzuszek i wstawać. Teraz jak widzę, że się szykuje, to mówię stanowczo nie i leży spokojnieJa Stasia usiłuję nauczyc znaczenia bardzo ważnego słowa: "nie". Trenuję, na butelkach przy wannie i na kwiatkach. I coś juz maluch kapuje. Ale ciekawość silniejsza i małe łapki wciąż próbują coś zbroić.![]()
. Mam też wrażenie, że pamięta czego nie wolno robić. Kiedy bawimy się w pokoju, mały często nagle startuje i leci do przedpokoju, bo tam zawsze pracuje nawilżacz. Zawsze zanim przejdzie przez próg, zatrzymuje sie i oglada na mnie, czy widzę
. Ale w tym momencie żadne wołanie i NIE nie pomagają...elektronika, światełka i para wodna są zbyt ciekawe, żeby im nie ulec
Ale super! Mój maly nie umie niczego pokazać, chętnie bierze, ale już nie oddajeMoja Natalka zapytana - umie pokazac gdzie jest lampa, misio, lala, książeczka.
Swoja drogą uwielbia ogladac książeczke. Zresztą jak ma np. coś w rączce i ja powiem: DAJ - to zawsze mi to oddaje :-)
. Dziecięce książeczki od razu ladują w buzi, a jak dorwie się do jakiegos papieru, to jest cały szczęśliwy, że może podrzeć
.
. Był to oczywiście zbieg okoliczności, ale cała sytuacja była komiczna