reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
O Ja~!!!! Co za postępy!!! Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom!!! :-)
marlena nad
:)
Marysia sama trzyma butelke kiedy pije lub je,poprostu daje jej w raczke,a ona sama trafia do buzi,bardzo sie z tego ciesze,poniewaz ostatnio wogole nie chciala pic w ciagu dnia,a teraz tak jej sie chyba spodobala ta umiejetnosc,ze potrafi nawet 2 butelki herbatki wypic w ciagu dnia

Staś tez sam trzyma kubeczek niekapek. Więcej, siega po niego, jak tylko przed nim stoi. W ogóle jak zobaczy coś do jedzenia to pędzi, żeby dorwać.
No i dziś kilkakrotnie próbował stać samodzielnie. Widać, że bardzo mu sa potrzebna obie rączki do zabawy a stojąco i przeszkadza mu, że ciągle musi się czegoś trzymać.
No i dziś kilkakrotnie próbował stać samodzielnie. Widać, że bardzo mu sa potrzebna obie rączki do zabawy a stojąco i przeszkadza mu, że ciągle musi się czegoś trzymać.
marlena nad
:)
Kochane dzieciaczki,nasze zdolniachy
Bbakania,ale sie usmialam z tego,ze Natalcia rzucala kiedys butelka,ale to musialo zabawnie wygladac

Stas ma apetyt,lubi jedzonko,hihihi

Bbakania,ale sie usmialam z tego,ze Natalcia rzucala kiedys butelka,ale to musialo zabawnie wygladac

Stas ma apetyt,lubi jedzonko,hihihi
azile29
Czerwcowa mama'08
To u nas jest rozwój motoryczny. DOmiś nie trzyma butelki mało co mówi, nie wkłada klocków .
A za to chodzi i to jak prawie biega. Do tego potrafi kopać piłke i jak zajdzie w róg z piłką to rączką sobie wypycha i idzie dalej kopać. Umnie pokazać "daj" , Wkońcu robi papa .
A i potrafi złapać sie za krawędz stołu i podciagnąc sie na rękach
A za to chodzi i to jak prawie biega. Do tego potrafi kopać piłke i jak zajdzie w róg z piłką to rączką sobie wypycha i idzie dalej kopać. Umnie pokazać "daj" , Wkońcu robi papa .
A i potrafi złapać sie za krawędz stołu i podciagnąc sie na rękach

agusia04
Czerwcowa mama'08
Dzieciaczki-dolniaczki

Gratuluję nowych umiejętności. Kuba potrafi czasami zrobić samodzielnie dwa kroczki po czym zalicza upadek

Gratuluję nowych umiejętności. Kuba potrafi czasami zrobić samodzielnie dwa kroczki po czym zalicza upadek

Moja Julinka to póki co zasuwa na czworaczkach, ale pędzi niczym błyskawica... w łózeczku potrafi się puścić i albo np bije brawo albo próbuje zrobić kroczek w przód ale sie kończy przeważnie lądowaniem na pieluszce :-) umie już cmokać, wyciąga rączki, aby ją wziąć na ręce, pokazuje, żeby jej coś dać... minki robi mojego A
ma jego buźkę i na okrągło wygina się jak mój mąż
artystka się robi... a dzisiaj zaczęła myszkować po półkach i wywalać rzeczy z szafek 
ma jego buźkę i na okrągło wygina się jak mój mąż
artystka się robi... a dzisiaj zaczęła myszkować po półkach i wywalać rzeczy z szafek 
reklama