reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Głuszku to super, że Misio tyle pospał. A Ty przy okazji. Ojej życze Ci, żeby mu tak zostało. A nawet jeśli nie to i tak miło przespać chociaż jedną całą nockę

reklama
no mój Michał jeszcze 3 tygodnie temu jadł 2 razy w nocy!!!!!! Od trzech tygodni łaskawca je raz co jest juz dla mnie błogosławieństwem a ta dziesiejsza noc to zapowiedź cudownych przespanych nocy!!!!!!!! Nie licze3 że mu tak zostanie. Ale niech je raz, to juz dla mnie coś!!!

no to gratulacje:tak:

Paulinka około tygodnia przesypia 11 godzin bez pobudki:-) i zaczynam wierzyc, ze jej tak zostanie... dzis sie przebudziła, ale dostała tylko wody i poszła dalej spac:tak: wiec trzeba wierzyc, ze naszym dzieciaczkom juz tak zostanie:tak:

Gratuluje ładnie przespanych nocy :tak: u nas dalej kiepsko... mała czasem je 1-2 razy ale wybudza sie za każdym razem jak jej niewygodnie i dopóki jej się nie pomoże inaczej ułożyć, to nie uśnie a do tego jak nie będzie szybko interwencji to się całkiem wybudza i o dalszym spanku można pomarzyć :dry:

I ja gratuluje takiego osiągniecia!!!

Bartut na szczęscie już od ok. 2-3 miesięcy przesypia całe noce. Czasami się obudzi w nocy, ale to jak mu się coś przyśni, albo jak smoczka mu sie zachce ;-)

Nie ma to jak przespane nocki-kazdej z Was tego zycze!:-)
Dokładnie :tak: Cały wieczorek dla siebie :-)
U mojej Oli kolejne postępy - jak stanęła w łóżeczku, tak stoi prawie cały czas jaki tam spędza w ciągu dnia ;-) nawet jak ją kładziemy w dzień czy wieczorkiem to ze trzy razy musimy ją odwiedzić i położyć :-D Oczywiście stara się teraz stawać przy wszystkim ;-) No i wreszcie nauczyła się siedzieć i SIADAĆ :-D Szkoli się w dwojaki sposób - stojąc, puszcza się jedną rączką i siada na tyłeczku oraz z pozycji do raczkowania :-D Rodzice nieposiadają się ze szczęścia :-) Gada jak najęta - na tapecie ostatnio słowo "dada" ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry