Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakbym o swoim dziecku slyszala.. ;pa olkowi bardzo podoba sie siedzenia ijak go poloze to w rykale jeszcze jkest zbyt chwiejny
![]()

u nas dokladnie tak samo, ostatnio polubil tez lezenie na brzuchu, jak widze ze juz jest zmeczony i nie ma sily dzwigac glowki to go odwracam a ten w ryk! POMIMO TEGO ZE SIE MECZY Z GLOWAjakbym o swoim dziecku slyszala.. ;p
jeszcze jak ją÷ posadze to sie tak uroczo smieje a jak tylko sie ja polozy to zaraz glowe dzwiga i robi focha .. potem robi sie czerwona jak kogut i dawaj koncert..![]()
co do trzymania smoka- u nas olek potrafi go sobie chwycic wyjac i machac jakby mowil: patrzcie wyjalem smoka!i butelke odpychac tez juz umiemyAlcia potrfi przewrócić sie z brzuszka na boczek, mowi ladnie gaga, guuu, guf, e, a i prycha smiesznie jak konik, jakby chciala powiedziec 'co wy tam starzy wiecie'
nawet 10 min potrafi lezec na brzuszku z uniesiona glowka, macha duzo lapkami, przytrzymuje chwile zabaweczke i macha nia (ale chyba nieswiadomie), potrafi odepchnac lapkami butelke jak sie naje i przytrzymac smoczka
no i pcha do budzi lapki i wsystko co sie w nich znajdzie![]()
Wydawało mi się ,że Gabrysia dobrze już trzyma głowę ,ale w niedzielę rozbia sobie nos.Zawsze kładę ją na łóżku do leżenia na brzuchu a mąż położył ją na stole.Chwilę poleżała i bęc...Ale się z płakała a ja razem z nią.Zaczęła się tez podciągać do siedzenia i bardzo jej się ta pozycja podoba.