Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Priscilla Bedzie dobrze :-) moze nie da dyla ta Twoja zywa iskiereczka ;-) No to sobie na naszym zjezdzie dzieciaczki pomigaja ;-)
a co do basenu to sprobujcie moze na wiosne powtorzyc.Z moich obserwacji nawet takie super zywe i energiczne dzieciaczki i te ktore poplakiwaly i marudzily na zajeciach max po 5-6 spotkaniach plywaly z usmiechem na buzi
Priscilla woloszki ja zapisywałam Pokę w niedzielę właśnie na sobotę i były miejsca - ta prowadząca nawet w niedziele odbiera telefony!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jaja- poznałybyśmy się:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ZAPISALAM SIE NA SOBOTE!!
Bedzie ciezko bo dzis idziemy na bal - nie wiem jak jutro tam dotrzemy na 9:30 :-)
Papajka - jak zobaczysz taka niewyspana z czerwonymi oczami, nieuczesana i bez makijazu laske to bede to ja
Idzia, juz niedlgo wszystkie sie poznamy :-)
A moze na tym naszym zjezdzie tez zorganizujemy jakies fajne zajecia i zabawy dla maluszkow - trzeba cos wymyslic :-)
Priscilla tak poza tym to ja będę wyglądać tak samo ;-) ale z innej przyczyny. ząbki.
tylko z czarnymi szkłami mogę z domu wychodzić
a tutaj link do jezyka migowego, który zresztą jest też na ich stronie: