reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lidijka wszystkiego naj naj.
Dziś byłam na spacerku i coś mnie podkusiło i wyciągnęłam Victora aby sam szedł(pierwszy raz)no i pchając wózek bardzo ładnie szedł i dzięki temu spacerek też dłuższy był:yes:Myślałam,że przy wsadzaniu do wózka będzie krzyk a była błoga cisza Victor nawet się cieszył(chyba się zmęczył troszkę)

Dzięki:-) .To pięknie Vici, ze Viktorek taki grzeczniusi na spacerku. U nas zawsze jest protest-dla zasady. No ale narazie mamy przewage, dopóki sam nie zgala.

Jak wszysyc o porzadkach to ja tez a co tam.
Ja juz okna umylam przed tygodniem lub dwoma przed tymi ulewami :-D Wiec okna znow wygladaja jakby nie byly myte ale juz ich drugi raz nie myje;-) Ja mam 3 okna podwojne balkonowe i jedno malutkie :tak: Ale mam juz taka wprawa ze idziemi gladko :tak: Wiekszych porzadkow teraz nie robie bo wyjezdzamy do rodzicowna swieta, jak wrocimy to dopiero sie wezme bo przed roczkiem trzeba posprzatac porzadnie :tak:
Buba widze ze sie orientujesz w sprawach ogrodowych poradz jakies ciekawe kwiatki na taras bo ja nie mam pomysla :-(
A co do wspinania po schodach to wystarczy ze tylko otworze drzwi to smiga na schody i idzie na gore ale na czwroaka, chodz juz dwa razy ja przylapalam ze chciala zlapac sie poreczy i isc na gore.
No i Majak po 11 miesiasach zycia zaczela dostrzegac tv znaczy sie probuje wyciagnac karte z dekodera i wylaczyc tv.
Naszczescie kabelki juz ja znudzily i gniazdka elektryczne tez teraz zaglada do internetowego :-D
No i zaczela karmic swoja lale :tak: smieszknie to wyglada :tak:

Ślicznie Woloszki
Buba przyłączam sie do pytania ja potrzebuje coś za okno ładnego i zwisającego nigdy nie miałam doniczek za oknem i teraz mam.W tamtym roku dał mi kwiaty ten od kogo wynajmujemy i dyło mi wstyd takie wstrętne i malusio i w tym roku ja chcę kupić ale co:confused:

vici jak chcesz kupić kwiatki za okno to polecam pelargonie albo petunie sa to kwiatki właśnie zwisające i są bardzo ładne my na działce zasze mamy pelargonie i ślicznie wyglądają.
woloszki moja Dominika też zaczęła karmić swoje lalki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry