reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam wszystkich! :-):-)
Często tu zaglądam i Was podczytuję ale w końcu chciałam napisać coś o mojej córci ma na imię Wiktoria i tak jak czasami czytam to aż sie śmieję jak dużo dzieci w tym samym wieku robi podobne rzeczy tak jak z tymi skarpetkami np. Wiki codziennie rano przynosi tatusiowi skarpetki i spróbował by ktoś jej w tym przeszkodzić biegnie do pokoju otwiera szufladę i niesie dumna. :-D
Strasznie chcę się pochwalić czymś innym otóż moja corcia poznała wszystkie literki jak miała od A do Z łącznie z Q i X :tak: oczywiście drukowane.
Teraz zna juz 7 kolorów nie będę ich wymieniać ,świetnie układa puzzle a jak coś mi jeszcze sie przypomni to będę pisać strasznie jestem z niej dumna ale każda mamusia jest dumna ze swego dziecka . Mamy jeszcze sporo do zrobienia np z sikaniem do nocnika czy odstawieniem od piersi a moze jest tu jakaś mamusia która jeszcze karmi?Pozdrawiam gorąco!!!

NO gratulacje toz to moj Maks nie zna jeszcze liter :-):-):-):-):-)ale co tam jakos nie jest chetnych ale nie mam zamiaru go zmuszac.
Zna to znaczy ze jak sie spytasz gdzie jest literka U to pokazuje?

Dzięki dziewczyny za uznanie dla mojej córci ale muszę przyznać że większość moich znajomych uważa że ja zmuszam ją do nauki a nigdy tego nie robiłam. Wiki
mając 1 rok i 4 miesiace zaczęła mnie pytać o litery w gazetach takich kolorowych typu Rodzice Dziecko to ja jej odpowiadałam nie wiem skąd to zainteresowanie i jak miała rok i 6 miesięcy to zaskoczyła mnie bo znała juz wszystkie.:tak:
Szkoda że nie ma tu karmiącej mamy to chyba ja już sama zostałam czas kończyć.:-D
Ale np bardzo bym chciała zeby moja córcia sama chciała jeść a to tylko kanapeczki sama a tak to muszę karmić bo nie chce na łyżkę patrzeć.

reklama
NO to nic tylko gratulacje. A duzo juz mala mowi?
U nas Maks sie jakos nie ciagnie do nauki owszem wszystkie wierszyki piosenki to on pierwszy umie na pamiec. Osttanio jedynie umie napisac MA czyli polowe MAKS-a.
Na wiecej nie mial ochoty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry