reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A u nas od wczoraj znow wrocilismy do nauki i jest gorzej niz bylo ostatnio, Maja wcale nie wola siku o kupie nie wspomne nadal boi sie nia zrobic do nocnika. Wczoraj zesikala mi wszystkie getry i spodnie w ktorych chodzi po domu :-D:-D Ale powiedzialam Darkowi ze nie poddam sie dzis nadal chodzimy bez pampersa, ubieram jej tylko na wyjscia i do spania.

U nas tez pampek na okrągło. I też czekam na ciepło.
Czasami Jagoda powie, że zrobiła kupkę. Ona nawet nocnik przyniesie, ale za skarby świata na nim nie usiądzie gołą pupą.
Jóż prędzej na kibelku. Siądzie powie siku, kupka, poklepie się po małym tyłku i schodzi :baffled:

A wczoraj na spacerze biegała koło krzaczka, nagle się zatrzymała. Stwierdziła, że "kupa hauhau" i muszę to zobaczyć. Ciekawe, po czym poznała, że to psa?

reklama
No nie mogę:-D:-D:-D Joaśka :-D:-D:-D
Aż buraka strzeliłam :zawstydzona/y:
Błędów to ja robie masę, tylko mi mozilla poprawia. No i chyba mi się źle wybrało, bo jakieś "jóź" mi się pojawiło i tylko "ź" na "ż" zmieniłam. No ale nadal mnie to nie tłumaczy.

A tak sobie niedawno myślałam, że nasze dzieci, to pewnie niewiele w swoim życiu będą pisać ręcznie. Większość na kompie i dzięki temu będą uwolnione od tej koszmarnej ortografii. Jak widać nie do końca.

A tyłki oczywiście Jagoda ma dwa. A u Was ile?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry