reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zuziu ja odkrylam te umiejetnosc przypadkiem.Jak dawalam mu jedzonko to on czesto chwylal lyczeczke ale ja w obawie zeby sobie oka nie wydlubal konsekwentnie mu odbieralam.Az ktoregos dnia zaryzykowalam i sie okazalo ze sobie calkiem niezle radzi.

reklama
Ja mojemu daję łyżeczkę do zabawy, jak siedzi w krzesełku. Ale on się nią tak niezdarnie posługuje, że na razie wolę sama mu dawać. Taka mała niezdara z niego;-):-D:-D:-D.

gratuluje wszelkich nowych umiejetnosci :)
my na razie po staremu - nieudolni pelzamy na brzuchu do tylu - a dzis nawet mala wlazla pod lozko michala i tylko jej glowa wystawala :) a teraz wlasnie obgryza stol :) poza tym nawet ladnie siedzimyu - chociaz czasami sie kiwamy ale jeszcze nie siadamy i nie mowimy ... sama tez mala nie je - ja ja wole karmic :)

Nasz Julek nadal bardzo "stacjonarny" i leniwy, ale za to rozgadany. Mówi baba, buba, bubu... Pewnie chce wołać kota co się zowie "Biba" i jest najbardziej zajmującym domownikiem ;) No i najważniejsze: mówi już mama :)

Gratulujemy wszystkich nowych umiejętności
Jestem w szoku co już niektóre dzieciaczki potrafią, my jesteśmy dużo w tyle. Kuba nie raczkuje, nie czołga się, nawet nie próbuje leniuszek z niego:tak: posadzony chwilkę siedzi a potem się przewraca na boki. Za to jest bardzo rozgadany mówi tata, baba, dada, papa i od kilku dni mama:-)

Jak zazdroszcze Wam kobitki ze juz uslyszalyscie mama :-p osobiscie nie moge sie tego dnia doczekac..Kuba narazie jest na etapie wrrr, grrrr i nic wiecej :baffled: Ale juz ladnie siedzi, raczkowac nie chce za to caly czas kombinuje jakby tu stanac..

reklama
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom postępów!!!

Buba jestem pod wrażeniem że Franek radzi sobie z łyżeczką, brawo dla niego!!!

Karolinka dziś pierwszy raz powiedziała MA więc może wkrótce usłyszę upragnione MAMA. Przez jeden tydzień non stop gadała TA DA TA TA, ale jej przeszło :-D
Jak dam ją na dywan to zaraz na brzuszek, wskakuje na kolanka i się kiwa, czasem uda się jej przesunąć do przodu ale przeważnie do tyłu :cool2: jak ją posadzę to siedzi ale jeszcze pochyla się do przodu, sama nie siada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry