reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Co powiecie na temat chodzika?

reklama
Anulka wejdź na główny bo tam gadamy na różne tematy i na pewno dużo osób Ci odpowie na wiele pytań. Ja jestem MEGAPRZECIWNA chodzikom :sorry2: nie będę robiła swojemu dziecku krzywdy. Każdy ma prawo do swojego zdania a ja jestem na NIE!!! ;-)

ja tez przeciwna, mam w domiu uzywany po siostry dzieciach ale nie wsadzam, maly sie nim bawi, wstaje przy nim ale nie w srodku

No ja tak glebiej nie wnikalam jakie problemy wynikaja....i dlaczego jestescie na NIE.Jedno wiem ja w chodziku biegalam moja siostra i brad,i duzo znajomych no i zadnych problemow nie maja ja takze...zawsze mowie ze wszystko jest dla ludzi w odpowiednim czasie i umiarze...pozdrawiam

Oj długo by tu mówić.:tak::-) Moja Julka zaczeła stawać sama jak miała 6 miesięcy. Nawet przy gołej ścianie stawała bez problemu i biegiem do lekarza szłam bo zdawałam sobie sprawę że jeszcze za wcześnie i ortopeda powiedział że powinna poraczkować gdzieś do 9 mies. Całkiem nie upilnowałam bo jak? ale raczkuje ostro i zaczyna sama chodzić. :tak:Ja jestem zdania że dziecko jak będzie gotowe to samo siędzie, samo stanie i pójdzie, nic na siłę. :-):-):-)

Są na tym forum mamy które wkładają cztero miesięczne maluchy do chodzika. Aż mi oczy wychodziły jak o tym czytałam :szok::szok::szok:

Paula gdzie jest ten glowny...?a z tymi dziecmi cztero miesiecznymi to zeczywiscie przesada....ja malego wkladam moze dwa razy dzinnie po pul godzinki i bawimy sie w ganianego hi hi...no nasze dzieci zaczynaja nas bardzo zaskakiwac i z dnia na dzien robia cos nowego

reklama