Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już kupiłam kombinezon zimowy. Z moją wiercipięta ciągle musiałabym jej ta kurtkę spod brody odwijać A tak cała zakutana i nic nie podłazi (szczególnie w wózku). Tylko nie wiem czy nie przesadziłam z rozmiarem : 86 cm - 90 cm
A ja mam inne pytanko. Dajecie dzieciom jakie witaminy oprócz D3? Cebion multi czy wibovit dla niemowląt? Nie wiem czy nie warto kupić małej teraz na jesień
Nineczka a ten Twój kombinezon to dwu czy jedno częściowy???oglądałam na Allegro i te dwu to drogie trochę...a jednoczęściowy to chyba nie dla mojej Nuny...
OOOO matko!!! Ja bym tyle nie dala.
Mamy jeden kombinezon na 80 w spadku z rodziny ale moze na poczatek zimy starczy, mam tez jakies ocieplane spodnie od kominez. co mama kupila w lumpeksie (ciemne, w super stanie) i mysle dokupic kurtke na 86 ewentualnie kombinezon dwuczesciowy bo jakos mi sie nie wydaja praktyczne jednoczesciowe na chodzacych albo probujacych chodzic dzieciach.. i tylko uzywany bo ceny nowych z nog powalaja