reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Co robią marcowe mamusie w ciągu dnia??

catherinka

Marzec'06 i Lipiec'09
Miasto
Kraków
Ale momentami mam dość tych "czterech ścian"... Pocieszające jest tylko to, że już niedługo będę za tym spokojem tęsknić :)

reklama
K

kasiula matula

Gość
no napewno
catherinka czy t ymasz klopoty ze snem ;D
jeju jak nie o 3 to o 4 ja tylko wsatalm cos przegrysc i do lozeczka
chyba ze robisz tak samo ;)

Milla

Mamy marcowe 06
A u mnie wygląda to tak. Wstaję koło 8. Robię śniadanko. Jem oglądając tv. Włączam komputer. Sprawdzam poczte. Wchodze na BB. Troche poczytam. Ide się ogarnąć. I do książek. Niestety nie tylko w sesji. Tym bardziej że to prawo a tam duzo kucia na pamięć. No i własnie teraz juz czas isc sie umyc i uczyc... za 5 dni znów egzamin. Ehh mam nadzieje ze jakos pogodze wszystko jak juz bede miec maluszka

Milla

Mamy marcowe 06
No ale na tym dzien sie nie kończy. Najlepsze sa wieczory kiedy spotykam sie z moim narzeczonym :) Niestety on pracuje od 8-20. MASAKRA. Jeszcze razem nie mieszkamy. Zanim do mnie dotrze to jest 21. Dziecko ojca nie bedzie rozpoznawac....

wiewio

Fanka BB :)
Ja jeszcze pracuję... Ale już niedługo. Za jakieś 2,3 tygodnie wybieram się na L-4. Trzeba przecież sobie troszkę odetchnąć przed porodem. W pracy wszyscy bardzo mnie oszczędzają, ale mimo wszystko wiecie jak to jest- stresów się niestety nie uniknie...
Pozdrawiam!

reklama
Do góry