reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Dzięki Gosia za przepis, kiedyś spróbuję, choć u nas jak makaron zostaje, to zaraz sobie ktoś go zawłaszcza i robi makaron smażony z jajkiem ;-)

U nas wczoraj była zapiekanka makaronowa z mięsem, cebulą, pomidorami i zapiekanym serem.
A dziś znów makaronowo: makaron ze szpinakiem i ziarnami sezamu.

uwielbiam racuchy z jabłkami- choć każdy ma inny przepis- ale ja lubię każe.
dla jednych to placki z jabłkami a dra drugich racuchy to kładzione łyżką na głęboki olej jakby pączki z dłuuuuugimi wąsami i takie najbardziej lubię.
szkoda że moje chłopaki nie lubią takich słodkich rzeczy bo dla samej siebie to szkoda zachodu.

u mnie dziś gość dodatkowy na obiedzie więć szybko kurczak z woreczka mizeria i kartofelki.

uwielbiam racuchy z jabłkami- choć każdy ma inny przepis- ale ja lubię każe.

Ja też :tak: Ja czasem robią tak że krążki z jabłek obtaczam w cieście, czasem jabłka kroję w centymetrową kostkę i mieszam z ciastem, a czasem ścieram jabłka na tarce o największych oczkach, zalezy jakie mam jabłka i jaki nastrój ;-)

u mnie obiad u mamy nie przemęczam się :cool2:;-):-D zupa z fasolką szparagową

a z chęcią bym zjadła zapiekankę warzywną z sosem beszamelowym i serem :szok: chyba pójdę kupić składniki i zrobie ;-):tak:

a co to za zapiekanka Gosia? smacznie brzmi :tak:

u nas tez makaronowo dzisiaj , pesto z peczarkami serkami topionymi oraz kuczakiem tylko najpierw musze isc do sklepu a Zosi mi śpi :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry