reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Wolfia zapodawaj proszę przepisik jak robisz te kotleciki warzywne:tak::-) brzmi pysznie:tak:
:-D A to ja akurat sama wymyśliłam:-p Kroję warzywa (tu pole do popisu, bo jakie tylko chcecie, może być i mrożonka, u mnie najczęściej to jest marchewka, pietruszka, seler, zielony groszek/fasola, kukurydza, papryka), gotuję z odrobiną soli lub vegety, ale nie za długo, żeby były chrupkie. Odcedzone warzywa mieszam z przygotowaną masą (jajka, mąka, odrobina wody, starty żółty ser, zioła prowansalskie, pieprz, sól) i smażę na oleju:tak:
Mam nadzieję, że będzie Wam smakowało;-)

:-D A to ja akurat sama wymyśliłam:-p Kroję warzywa (tu pole do popisu, bo jakie tylko chcecie, może być i mrożonka, u mnie najczęściej to jest marchewka, pietruszka, seler, zielony groszek/fasola, kukurydza, papryka), gotuję z odrobiną soli lub vegety, ale nie za długo, żeby były chrupkie. Odcedzone warzywa mieszam z przygotowaną masą (jajka, mąka, odrobina wody, starty żółty ser, zioła prowansalskie, pieprz, sól) i smażę na oleju:tak:

dzieki :-) tylko ile jajek dajesz i ile mąki:confused::confused: tak powiedzmy jak porcję dla was robisz

zrobie sobie jutro :tak:

Gosiu, klposiki z makaronu wyglądają smakowicie :tak:
A powiedz, czy bez koncentratu pomidorowego też można zrobić :confused: bo mi jakoś tak bardziej pasuje :sorry2:

U nas dziś spagetti, jutro nadziewana papryka z mięsem, a pojutrze fasolówka.

Wow Gosia to Twój kulinarny blog??? Jestem pod wrażeniem!!! :tak:

U nas dziś... nie wiem co :-p chyba pójdę po najmniejszej linii oporu i jakiś makaron z serem zrobię. Nic mi się nie chce :no:

reklama
Do góry