reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co robicie dzis na obiad...

Gosia udka z piekarnika polewane pod koniec miodem to ulubiony obiad Szymka.

a na dziś mój mały książę zażyczył sobie pierś z kurczaka kalafior i ziemniaczki więc obiad zaplanowany dla męża schabowy bo on piersi nie lubi.

reklama
KArola oj tak w miodzie pycha tylko ja troszkę mniej kcal chciałam zrobić hehe ;) ale chętnie bym takie zjadła u mnie R robi rewelacyjne aż mi ślina cieknie !

dziś piersi z grilla + jakieś warzywa

Ja uwielbiam udka duszone w sosie z miodu i musztardy Dijon (tyle samo miodu i tyle samo musztardy). Udek się wtedy nie soli albo śladowo, bo dijońska jest słona. Pyyycha! No, ale z tych samych względów co Gosia narazie sobie odpuszczam :sorry2:
Zupy kremu z dyni nie jadłam, ale myślę, że smakowałaby mi :tak:
Z zup-kremów na pierwszym miejscu jest cukinowa, potem ze świeżych ogórków i szpinakowa.
A co u mnie dziś na obiad - nie wiem, co Tomek zrobi to będzie, narazie się nie chwalił co planuje.

ja rozcieńczam miód wodą ( moja mama rozcieńcza białym winem) i polewa 15 minut przed końcem wtedy tylko taka chrupiąca skórka się zrobi.

ja to z kremów to krem z kalafiora z dodatkiem uprażonych płatków migdałowych.

mmm, ale smaka narobiłyście kochane:tak:

ja z zup kremów to najbardzije lubie szparagową, a teraz to brokułowa na topie:tak::-)

u nas dzis kotlety schabowe zapiekane z ananasem, jabłkiem, serem plesniowym i zurawina + pieczone ziemniaczki + czerwona kapusta na ciepło - czyli moja mama szaleje w kuchni, bo brat z zona jutro wyjeżdzaja i pozegnalny obiad robi dziś

oj rosmerta jak ja lubię takie połączenia z kotletem... mniam..... A ja dziś robię ziemniaczane kiełbaski i zupę cebulową

reklama
Do góry