Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KArola oj tak w miodzie pycha tylko ja troszkę mniej kcal chciałam zrobić hehe ale chętnie bym takie zjadła u mnie R robi rewelacyjne aż mi ślina cieknie !
Ja uwielbiam udka duszone w sosie z miodu i musztardy Dijon (tyle samo miodu i tyle samo musztardy). Udek się wtedy nie soli albo śladowo, bo dijońska jest słona. Pyyycha! No, ale z tych samych względów co Gosia narazie sobie odpuszczam
Zupy kremu z dyni nie jadłam, ale myślę, że smakowałaby mi
Z zup-kremów na pierwszym miejscu jest cukinowa, potem ze świeżych ogórków i szpinakowa.
A co u mnie dziś na obiad - nie wiem, co Tomek zrobi to będzie, narazie się nie chwalił co planuje.
ja z zup kremów to najbardzije lubie szparagową, a teraz to brokułowa na topie:-)
u nas dzis kotlety schabowe zapiekane z ananasem, jabłkiem, serem plesniowym i zurawina + pieczone ziemniaczki + czerwona kapusta na ciepło - czyli moja mama szaleje w kuchni, bo brat z zona jutro wyjeżdzaja i pozegnalny obiad robi dziś