rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzis gulasz wołowy +kasza jęczmienna+brukselka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię identycznie i też tak uważamja robię zwyklą, nie mrozoną, obieram i wrzucam na wrzatek osolony, dodaje troche miodu najwyzej, ale nie zawsze, jak jest dobra brukselka to wcale nie jest gorzka, wiadomo ma taki posmak ale to własnie jej smak jest![]()