hemoglobina
Moderator
Świetna reklama, naprawdę.Jestem właśnie umówiona na Karyo Plus. Napiszcie, ile czekałyście na wyniki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Świetna reklama, naprawdę.Jestem właśnie umówiona na Karyo Plus. Napiszcie, ile czekałyście na wyniki?
I jak Twój wynik, wszystko dobrze? Pokażesz foto jak wyglada raport? Czy to była wersja kyro? Czy tam są te wszystkie choroby wypisane z ryzykami?Można przyjmować heparynę. Prenatal testdna nie wymaga odstawienia, wiem bo wykonywałam test a jestem w cięży obstawiona heparyną. Trzymam kciuki za udane rozwiazanie
To jest reklamaI jak Twój wynik, wszystko dobrze? Pokażesz foto jak wyglada raport? Czy to była wersja kyro? Czy tam są te wszystkie choroby wypisane z ryzykami?
Ja tezA ja bym chciała dostać odpowiedź od Natalii
I wszystkie pisały z jednego IP jak kiedyś sprawdzałyśmyWiększość autorek w tym poście, które reklamuje Prenatal Karyo Plus ma kilka postów na koncie. Weźcie to pod uwagędodatkowo wszystkie piszą z kont niby ze swoim imieniem i nazwiskiem.. zabawna zbieżność.